Спечели си двойна покана за тройно щастие – концертът на Деси, Рут и Белослава

Чуй най-доброто от трите под откритото небе на Маймунарника

0 коментара Сподели:

Ако трябва да дефинираме какво е родно музикално щастие, то то бихме дали за пример точно това събитие. 

На 29 юни Рут, Белослава и Деси Андонова ще представят поотделно най-доброто от своята музика заедно с лайв групите си под откритото небе в Маймунарника.

Трите ще сътворят една истинска музикална приказка в лятната нощ, показвайки че и на тези географски ширини има с какво да се гордеем.

Последната година беше изключително динамична в творчески план за всяка от тях. Няколко седмици след голямото си европейско турне, продължило един месец, Рут сподели новината, че заедно с Белослава работят по нов дует. Първото им съвместно парче "I care" спечели симпатията не феновете и музикалните журналисти през 2012 г., когато взе наградата за „Най-добът БГ дует” в годишните музикални награди на БГ Радио. Деси Андонова в момента работи по свой самостоятелен албум, а във вечерта на концерта феновете ще могат да чуят за първи път на живо един от най-новите и сингли.

И понеже сме истински фенове на добрата музика, решихме да споделим вълнението си, подарявайки три двойни покани за събитието.

Условието е повече от лесно, а именно – да ни споделиш в коментарната форма кого искаш да заведеш на концерта. Имаш време до 24 юни, за да го направиш. А на 25-и, ако си стискал достатъчно силно палци за късмет, може да си един от щастливците с покана.

Успех!

The Body Shop вече има и в София, виж къде.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *