Go: Skateboarding Day в София

В най-дългия ден от лятото празнуваме официалния ден на скейтборда

0 коментара Сподели:

Велико Балабанов

На 21 юни е световният скейтбординг ден – събитие в чест на всички запалени карачи, но и официален призив да бъдем активни, да излезем навън и да се наслаждаваме на летните спортове.

Скейт културата презентира динамичния живот с желание за свобода.

Карането в града разчупва всички рамки, които формират средата като еднообразна и застинала. Все по-често малки и големи търсят интересни начини за предвижване, но и за раздвижване в градския терен. Скейтът се оказва особено подходяща алтернатива.

И тази година в София ще има целодневна скейт програма, която ще направи града ни част от празника all around the world.  Организирано от скейт сцената в София, 

в сърцето на мероприятието е заложена идеята за различни активности, които да демонстрират разнообразието в практикуването на скейт манията.

От покоряването на предизвикателни градски точки като организираното спускане по бул. Черни връх, прескачането на култувите девет стълби пред музея „Земята и хората“ до класическата Game of Skate пред Националния дворец на културата. Програмата за целия ден можеш да намериш публикувана в събитието.Тази година организаторите няма да ни оставят и без изненади. В маршрута са подготвили нови спотове, които не са участвали в предишни издания, а освен това са изработили и уреди специално за събитието.

От миналогодишните преживявания ти гарантираме приповдигнато положително настроение и награди през целия ден. След финалния ramp session на Паметника на съветската армия -любители и не само се отправяме към Grindhouse Skate Club, където ще подкрепят изморените с безплатни бургери и напитки. Групата PIRANHA пък ще свири и не само заради празника, но и по повод рождения си ден. След 22:00 часа RETRO MOTION DISCO ритми ще ни разкършат танцувално.

Ако си се вдъхновил за летни активности не се колебай и подобри уменията си в закрития скейт парк в София – Five High , където целогодишно можеш да се забавляваш, тренирайки новите си способности.

Да яхнеш вълните от Дуранкулак до резово с благородна кауза.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *