В София през уикенда: 22- 24 юни

Този уикенд бъркаме коктейли и се отбиваме на любимите неделни партита

0 коментара Сподели:

Този уикенд се впускаме във вихрушка от събития и тук и там. Ще се забъркаме в коктейлни афери, ще надникнем в поп ъп шопа на FlipFlop. Няма да те оставим без предложения за изложба, ако ти се догледа изкуство, а в неделя се отправяме към парти дестинация още от ранния следобед.

ИЗЛОЖБА: „0 ЗА ЧЕРНО, 1 ЗА БЯЛО“
до 8 юли, СГХГ Sofia City Art Gallery, 10-19 часа

Този път изложбата на ninavalе фокусирана върху голямоформатните им фотографии, техни видеа – показвани за пръв път в България. След участията на Нина Ковачева и Валентин Стефанов в музей в Линц, Виена, Берлин, Сент Етиен и други и в София очакваме с нетърпение творческото им изследване над проявленията на надеждата и разрухата.

MISSINGΛINKPOP UP AT FLIP FLOP
събота, Flip Flop, 16:00 часа

Уикендните следобеди във Flip Flop са си станали абсолютна традиция. Винаги ще намериш познати лица и ще чуеш готина музика. Тази събота специално те каним в поп ъп шопа на Missing Link.Ще намериш новата им Football Jersey Capsule колекция, както и ексклузивни -30% на есенно-зимната им колекция. За музикалната селекция ще се погрижат Marble Souls и  Marten Roberto. Ще се видим там.

DISASTER TO MASTER – COCKTAIL CLASSES – GIN & TONIC WITH A TWIST
събота, V Bar, 14-16:30 часа

Финалният клас на заниманията, в които сме винаги отличници – Disaster to Master, ще се занимае с най-лятното от всичко лятно – джин с тоник напитките. В какво можеш да превърнеш класическата комбинация и кои са елементите, които ще я направят възможно най-вълнуваща. Вадим краставиците и розмарина и те очакваме на V Bar-a.

URBAN YARD SESSION
събота, след 12 часа, Rolling Dogs

Уикендното ни хапване този път ще превърнем в истинско градско приключение. В събота задължително се отправяме към Rolling Dogs, където освен горещия грил и студените бири ни очаква компанията на момчетата от Sofia Graffiti Tour, които ще действат смело с графити импровизации по стените, а освен тях към купона ще се присъедини и екипът на Мастилницата. Можеш да грабнеш за вкъщи и някои от специалните за събитието графити принтове.

SLEAZY SUNDAY
неделя, The Laboratory Sofia, 17 часа

В неделя се пренасяме на дневното парти на територията на лабораторията. Нямаме шанс за кофти неделна вечер при наличието на музикалната компания на AnatolkiN, Zimone, Ziggy, BoyanMusic и други познайници. Ще раздвижим пулса си с любимата house и disco музика. Търсят се истински уикенд ветерани, за които лесно ще покрием изискванията.

А ако си се настроил за концерт, виж какво ни е приготвило женското музикално трио тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *