5 събития с вход свободен през юли

Специално за теб подбрахме безплатни юлски събития, които определено си заслужават вниманието.

0 коментара Сподели:

Юли чука на вратата и освен, че това е най-хубавият месец в годината – той ни предлага и куп приятни изживявания. Този път решихме да подберем тези от тях, които са приятелски настроени към бюджета ти и едновременно с това ти носят необходимата доза супер фън. Виж специалната ни юлска безплатна селекция и се увери, че всеки един от тези ивенти определено си заслужава присъствието.

FLUCA goes Sofia
20 Юли, София, Градинката Кристал

Екстравагантният фургон FLUCA ни гостува от доста време. Сигурни сме, че вече си преживял своята първа среща с него. Презентирайки съвременното изкуство под всякакви форми и по интересен начин за широката аудитория, идеята определено успя да ни предизвика. Следим програмата и на 20 юли се готвим за парти вечер. През септември пък фургонът ще гостува в Пловдив.

Представяне – АТОМ Хореографски Серии#2
07 юли, 19:00 ч., Софийски университет

Нашите приятели от АТОМ театър, един гръцки, двама южно-корейски, двама японски хореографи и още 20 участници от България, Южна Корея и Португалия те канят на финалното представяне на танцовите парчета, създадени през 10-те дни от второто издание на АТОМ Хореографски Серии. След първия им такъв проект през 2017 г., този път финалното представление ще бъде в една от най-красивите зали в София – Аулата на Софийски Университет „Св. Климент Охридски“. Повече информация тук, а за грандиозното представление – те чакаме на място.

I CAN TOO Children's Inspirations Exhibition
19 юли, 18.30 ч., Gifted Sofia

Търгът с детски рисунки на I CAN TOO ще те отведе в галерия Gifted. Творенията на децата са специално изработени в подкрепа на техните връстници със специални нужди. Потопи се в детската фантазия, която може да оцвети дома или работното ти място. Малчуганите специално са се постарали да ти разкрият причудливия си вътрешен свят.

5 YEARS Driving Change
11 юли, 09:00 ч., MOVE.BG

MOVE.BG става на цели 5 години и по този повод през целия ден на 11 юли домът им ще е отворен, за да ни припомнят откъде са тръгнали, какво създават и какви са ги намислили за в бъдеще. Освен че през целия ден ще излъчват на живо в YouTube, са ти подготвили и супер програма, която можеш да проследиш на страницата на ивента тук.

180° – laboratory for innovative art Festival
21 юли, 20:00 ч.

За пета поредна година фестивал „180° – лаборатория за иновативно изкуство“ ще разнообрази културния живот на столицата. Артисти от различни краища на света ще се съберат в София и ще работят заедно в рамките на седмица, за да изпробват своите иновативни идеи. Paul Frick, Ravvina/Veit, International Ensemble Modern Academy, Mauro Hertig, POPticum, 180° ensemble са само част от участниците в това издание, а ти не пропускай да ги следиш за още информация ето тук.

За още събития през юли – виж видеото на Гол агента на Go guide или нашата #мегасладка Андреа Банда Банда 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *