В София през уикенда: 6 – 8 юли

Ето какви да ги вършиш идните дни

0 коментара Сподели:

Този уикенд ни е много музикално. Ще те разходим из голямото звуково разнообразие на градските случвания от А до Я, но няма да изпуснем и рождения ден на приятелите ни от Travel Cocktails, нито пък ще оставим домашните ни любимци да скучаят. Какво ще се случва, чети по-надолу.

 

A TO JAZZ 2018
ПЕТЪК ДО НЕДЕЛЯ, ЮЖЕН ПАРК 2

За поредно година Кучешкият парк се превръща в дом на истинска джаз приказка. Ако се чудиш къде да опънеш хамака си в почивния ден, това е мястото. През целия уикенд, още от петък ще можеш да се насладиш на световноизвестни джаз изпълнители, а зелената площ ще приюти всякакви интересни сергии за храна, напитки и ръчно изработени вещи.

TRAVEL COCKTAILS’ 1 BIRTHDAY PARTY
ПЕТЪК, 14 – 23 ЧАСА, ЩАСТЛИВОТО ПРАСЕ

Чаровната каравана на пътуващите коктейли празнува първия си рожден ден. Ако поне веднъж си се натъквал на нея на най-любими места, то със сигурност си ѝ станал фен. Дочухме, че са пропътували 4176, сервирали са 4959 коктейли и над 26 посетени събития!

URBAN FEST В SERDIKA CENTER
ДО НЕДЕЛЯ, СЕРДИКА ЦЕНТЪР

През уикенда се запътваме към Сердика Център, където парти атмосферата ще е на лице още от ранните часове. Очакваме градските тайни на музикалните ни любимци Marten, Bad’n Boujee, DJ Artone, Funk Da System, DJ Silver, Nikolay Danev, Kxkcks и Rawland. Ще ни пускат яка музика и ще споделят супер секретните си локации за забавления.

BARKODE + POP-UP SHOP FEAT. POWER POPS
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, ОТ 14 ЧАСА, GIFTED SOFIA

С най-голяма любов към четирикраките ни домашни любимци се запътваме към Gifted. Ще видиш новите произведения на barkode+: аксесоари, които да споделиш с най-добрия приятел на човека. Чудесните креативни умове на Power Pops са се погрижи за вкусни изненади за всички посетители.

ГЕНА / SO CALLED CREW | 07.07
СЪБОТА, 17.30 – 23.30, FLIPFLOP

Евгени Енчев от So Called Crew ще бъде на гости на любимото ни Flip Flop Bar-че. С ексклузивен dj set ще ни зарадва в съботните часове.  Макар и с ранно начало, познаваме традицията на бара и ти препоръчваме да си отмениш и по-късните ангажименти.

Ако пък ти се ходи към морето…

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *