В София през уикенда: 3 – 5 август

Лятото в града през август се оказа симпатично, ето какво можеш да правиш

0 коментара Сподели:

Този уикенд мощно ще похапваме сладолед, отбелязвайки началото на най-любимия ни месец – август. Ще си слушаме летни концерти и ще се мотаем напред-назад по градски, както само ние си знаем. Все пак не сме пропуснали да отбележим няколко местенца и събития, които да не изпуснеш.

СЛАДОЛЕДЕН ФЕСТИВАЛ VOL.4
Събота, 10:30 – 17:30 часа, Betahaus Sofia

Супер готината локация на Бетахаус ще добави към неустоимия си чар още един вкусен елемент – сладоледа. Бета приятелите ще бъдат домакини на разхладителния фест, който ще ти представи интересни, нетипични и все заслужаващи вниманието ти ледени лакомства. Ела да им се насладим заедно, празнувайки вече слънчевите почивни дни.

ROPOTAMO CO1YRAGE
Петък, 18:00 – 23:00 часа

Прясна, нова, интересна басейнна локация. Ако си в града, а настроението ти за парти мечтае за покоряването на нови, недокосвани дестинации – имаме точното събитие за теб.  В петъчната вечер се отправяме натам, за да празнуваме първия рожден ден на парти крюто ROPOTAMO.

ИСТОРИЯТА НА КРИСТОФЪР РОБИН И МЕЧО ПУХ
П
етък – събота, Дом на киното

Уж всички сме наясно с историята на пухения мечок, но ето на Юън Макгрегър ще влезе в ролята на небезизвестния Кристофър Робин. Героите ще докажат силата на детството, което, щом се нуждаеш от него, винаги ще те застигне. В случая приятелите от Голямата гора идват на гости в нашия свят. Колкото и детско да ти звучи, ти обещаваме, че сюжетът ще те очарова много приятно.

VINTAGE GARDEN PARTY & BAZAAR
Н
еделя, 15:00 – 22:00 часа, Once Upon a Time Biblioteka

Събитието, което никога няма да ни омръзне, превърнало се в синоним на добре прекараните недели на открито. Отправяме се към градината зад софийската библиотека за поредната доза винтидж съкровища, придружени от яка музика, усмихнати лица на зелената поляна и чудесни напитки, утоляващи жажди всякакви.

DEAD MAN’S HAT ACOUSTIC LIVE
Н
еделя, 18:00 – 23:30 часа., Kino Cabana

Акустичните романтики са чудесен вариант за летните вечери, в които с любим или без се наслаждаваме на житейските блага. Dead man’s hat ще акостират на най-горещата софийска сцена, точно до НДК. Ако още не си се разхождал натам, сега е моментът, в който да изпиеш някой и друг страхотен коктейл под светлините на малките цветни лампички.

Ако искаш пък да се поотдалечиш за малко, разгледай какво могат да ти предложат горещите дни и нощите мехлем на Мароко.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *