5 събития за след работа: 20 – 24 август

Ето къде и какво да не изпуснеш... тази седмица

0 коментара Сподели:

Тази седмица е истински градски микс от професионално забъркани вечери, концерти, кинопрожекции на открито и все такива неща, които да ни разведрят и отдалечат погледа ни от ежедневните незначителности. Виж идеите ни за събития след работа и направи почивката си активна.

КИНО НА ОТКРИТО – ВЕЗДЕСЪЩИЯТ
Вторник, 20:45 часа, парк „Гео Милев“

Ако още не си гледал „Вездесъщият“, то сега имаш тази възможност. Не само това, но и фактът, че прожекцията ще бъде на открито, допълнително прави събитието супер подходящо за следработната ни седмична почивка.

ПРОФИЛ: ДАНИЕЛА ДИМИТРОВА
Вторник, 19 часа, ЕТО. Място за култура

Вече започнали работната седмица се отправяме към „Ето.Място за култура“. Тук ще почерпим вдъхновение от Даниела Димитрова, Регионален маркетинг мениджър, BMW Group Middle East. Участието ѝ е част от проекта на Практика – срещи Профил, които ще ни запознаят отблизо с професионалния път на много хора от маркетинг сферата.

KOTTARASHKY & THE RAIN DOGS LIVE
Сряда, 19 часа, Kino Cabana

Кино „Кабана“ е локацията, която до голяма степен олицетворява идеята за делнично вечерно забавление, което няма да навреди на работния ти ден на другата сутрин. Тази сряда вечер ще прекараме под звуците на Kottarashky & The Rain Dogs. На живо на откритата лятна сцена, точно до НДК.

САНГРИЯ ВЕЧЕР
ЧЕТВЪРТЪК, 18.30 часа, Betahaus

Сангрия и хапване с готини хора на територията на Betahaus. Сигурни сме, че това изречение ти е напълно достатъчно да смяташ четвъртък вечер за планувана. Испанската култура ще се възцари из залите на Бетахаус, напомняйки ни, че работата може да е повече от приятно преживяване.

НАЧАЛОТО 2
Четвъртък, 19 часа, The Smarts

Ако миналата седмица присъства на събитието на Началото на Практика, то с радост те подсещаме, че тази предстои втората му част. На гости в двора на The Smarts този път ще бъдат Мария Тодорова (основател на NEXT-DC) и Марсел Леви (творчески директор на Noble Graphics), които ще разкажат „как започна всичко“ в техния професионален план.

Виж къде се случва всичко… в Пловдив.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *