Карго панталони вместо изтъркани джинси

Седмиците на модата са вече зад гърба ни, но ние все още анализираме всички тенденции, родили се по улиците през последните месеци

0 коментара Сподели:

И понеже вече ти разказахме прилежно за големите чанти, които ще приютяват целия ни живот през зимата, решихме да ти дадем алтернатива за прибиране на най-важното с много джобове. Става въпрос за карго панталоните, които са новият a must have елемент в гардеробите на фешън звездите.

И преди да са станали прекалено комерс, ти даваме жокер, че и ти трябва да ги носиш.

Тези панталони са влизали и друг път в гардероба ни. Модата има забавното качество да бъде циклична. Годината е 2000, топът е къс, пиърсингът е на пъпа, шапката е идиотка, а карго панталоните са най-яката гимназиална дреха. Дженифър Лопес все още е Jenny from the Block, иконата Aaliyah е на върха, Аврил Лавин е тийн идол, а Destiny’s Child непременно кореспондират една с друга какво ще облекат. Все едно че беше вчера, само че оттогава са минали 20 години. Панталон с история и като всяка подобна дреха, преживяла толкова много (кой можеше да предположи, че отново ще искаме да обуем дънките на мама или ще се изкефим на кити токчетата – бел. ред.), е време отново да ѝ се отдаде заслуженото.

Връщането на тази тенденция е свежо и вълнуващо и има толкова начини да бъдe носенa, че по всичко личи, че ще детронира джинсите.

Въпреки че Аврил Лавин вече не е толкова популярна, карго панталоните отново са и част от заслугата е на австралийската марка I.Am.Gia , която е новият любимец на знаменитости като сестрите Хадид и Кая Гербер. Големите модни брандове също ги включиха в колекциите си и сякаш дадоха женствена нотка на иначе този толкова мъжки тренд.

Комбинираме ги със секси блейзър, за да полираме спортното им излъчване; даваме им секси обаяние с кроп топ; качваме ги на няколко сантиметра от земята и какво ли още не. Ако се нуждаеш от още стилистични вдъхновения, селектирахме за теб няколко от любимите ни улични кадри.

Виж защо вярваме в розовото.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *