МОДНО ПОЛО (ЖЕНИЕ)

Време е да се облечем както подобава за студеното време.

0 коментара Сподели:

Превъртяхме часовниците, слънцето е рядкост, а коледна украса дебне отвсякъде – здравей, зима! Време е да се облечем както подобава за студеното време.

Искаме да ни е топло, да ни е уютно и да не изневеряваме на модните тенденции. Tака поставенo условието, решението е едно – полото. Това е дреха, която отдавна маха на модния ни радар и той отново я засича през този сезон. Ражда се като тенденция през 70-те, въпреки че ако превъртим още малко назад лентата ще я открием още през ХІХ век, когато е част от гардеробите на софистицираните философи, артисти и академици.

С днешна дата я приютяваме и в нашите, като една от бейсик дрехите, без които не можем.

Стилно, елегантно и женствено присъствие, което виждаме не само под формата на топове, а също така в разнообразни вариации от ризи, рокли, пуловери и т.н.

Turtleneck или така нареченото поло обича наслояването и стои чудесно в комбинация с прав панталон, оксфорд обувки и блейзер върху него. Големите поло пуловери пък комбинираме с макси пола. Любима ни е обаче препратката към Дивия Запад и полото, което носим под риза. Изключително спретната комбинация, която притежава целия потенциал да се превърне в печеливша тази зима.

Скролни надолу за поло-вдъхновение, за да бъдеш на модно поло-жение цяла зима!

Виж защо предпочитаме да носим Карго панталони.

Виж също и защо предпочитаме работата в офис.

Последвай ни и в инстаграм.

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *