В София през уикенда: 30 ноември – 2 декември

Предпочитанията за домашен уют са под въпрос...

0 коментара Сподели:

Отново уикендът е с обещаваща програма, която предвижда най-различни събития, кое от кое по-приятни. Изборът дали да заложиш на хубавата музика, качествените филми или вкусните сладки изкушения, е твой, но лично нашият съвет е – не пропускай нито един от ивентите. Заслужават си всичките.

New Location Opening • Ink. BAR

Петък и събота, 20 часа, Ink. BAR

Уикендът този път се очертава да е дълъг, особено за приятелите ни от Ink. Bar и техните гости. Честитим им новото маслено пространство и с удоволствие ще го посетим още този уикенд. Голямото откриване е в петък, а вечерта се очаква да бъде прегърната от момчетата от Marble Souls, St3ykul, Criteria и Screamoe. Не пропускай и съботния ивент, защото там пък доброто настроението е в ръцете на любимите Marten Roberto, Mechoka aka IAMV и Usual Suspektz, или казано с други думи – ще се лее Hip-Hop, Neo Soul, Disco, Broken Beat и Funk. Точно както обичаме.

Nouhau For Men

Петък, 19 часа, [‘nouhau] Salon

За трети пореден път ['nouhau] SALON организира събитие, насочено изцяло към мъжката половина от клиентите и тяхното здраве. Изненадата на събитието тази година е специалното участие на група JEREMY?, така че освен всичко полезно ще се насладим и на хубава музика. За финал организаторите са подготвили и томбола с награди, а безценната новина тук е, че средствата от нея ще отидат в „Здравен фонд“ към Съюз на артистите в България, така че – нека към всяко добро същество застане поне още едно.

Not That Kind Of: Coffee & Cheesecake

Събота, 10:30 часа, Drekka

Съботата ще е сладка, при това от самото ѝ начало. Радостина Ганева ще превърне утрото в наслада за сетивата и всеки, имал възможността дори веднъж да вкуси от  специалните ѝ десерти, знае какво удоволствие носят. Започни уикенда с насладата от различни чийзкейк изкушения и ароматно кафе и почивката ти ще тръгне подобаващо добре.

F-act "Корени" Album Promo

Събота, 22 часа, Mixtape 5

Тази събота един от любимите ни клубове ще ни срещне с лириките на F-act, познат на мнозина от нас и като Мишо Ефекта. Ветеранът стихоплетец и този път ни е подготвил нещо голямо и ако трябва да сме съвсем конкретни, очаква ни вълна от нова колекция тракове, наречена „Корени“. Лириката на F-act се преплита с инструментали на Soulslept, Rusty, Тахома, Гената, Warp и други, а сред гостите в албума ще чуем Рут, Dorothy Takev, vWhy?, Григовор, Жлъч, Християн от Оратница на кавал и Петър Георгиев на китара, така че към тази ударна доза музика просто не виждаме какво да добавим…

КИНО в неделя / през декември

Неделя, 18:00 часа, кино „Култура“

В новия формат „Кино в неделя“ кино „Култура“ ще ни срещне с качественото съвременно кино, показвано в световните киносалони. Атмосферата ще бъде неформална, артистична и магията на седмото изкуство ще изгрее на трите големи екрана. Отдели време за култура и запази своето място в салона, пък любезните домакини ще допринесат да се почувстваш още по-уютно с чаша пивко вино.

9 коледни филма – толкова тъпи, че чак яки

От космоса директно в ръцете ти

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *