5 събития за след работа: 10 – 14 декември

Тази седмица е вълнуващо пътешествие

0 коментара Сподели:

Седмицата се очертава наситена с разнообразни събития, които ще подкрепят приключенския ти дух. Ще те направя иноватора, който мечтаеш да бъдеш, и не само. Виж къде да разходиш мечтите си идните пет дни.

YŪGEN ОФИЦИАЛНА ПРЕМИЕРА ЗА БЪЛГАРИЯ

Вторник, 20.30 часа, Дом на киното

Прожекцията на планинарския документален филм Yūgen (Юген)е задължителна спирка за тази седмица. Филмът проследява едно 3-годишно приключение из краищата на света, в изследване на връзката между човека и природата. Режисьорът и сноубордист Rafael Pease и снимачният му екип Connections Movement ще теотведатна невиждани досега места, за да те докоснат до чувството да бъдеш едно с планината. 

ЗАПОЧВАМЕ СПОДЕЛЕНА ЗЕЛЕНЧУКОВА ГРАДИНА. ВКЛЮЧИ СЕ И ТИ!

Понеделник, 18.30 часа, Generator

Една идея, за която сме чували вече, но най-накрая ще намери почва у нас. Ако си ентусиаст, който иска да отглежда домати, но няма къде, ако искаш да научиш децата си как се отглеждат чисти зеленчуци, ако искаш да си част от сплотена и позитивна общност, заповядай да се срещнем в Генератор.

SОLYKKЕ • COZY CHRISTMAS HAPPENING •

Четвъртък, петък и събота, след 17 часа, SOHO Sofia

Средата на седмицата посвещаваме на LYKKE [л•ю•к•а] – в превод от датски "щастие". За домакините от зелената къща SOHO, то гравитира около емпатията, добротата, доверието, природата, свободата, здравето, движението, пречистването на ума, отглеждането на щастливи деца, Амели Пулен и за това да откриваме начини да носим щастие на другите чрез мили жестове, да си купуваме смислени преживявания и неща, които са част от нещо по-голямо – неща, които могат да се превърнат в страст за цял живот. Точно това и ще ни подарят със специално селектираните си уютни изкушения.

МЕЛБА НА ЖИВО #4

Вторник, 18.30 часа, Generator

Началото на седмицата бележим в Генератор с четвъртото издание на поредицата срещи на живо, посветени на актуални проекти от български дизайнери – МЕЛБА НА ЖИВО. Гости от различните сфери на дизайна, които ще представят своята история по важен и вълнуващ начин. На живо ще чуеш Росита Ралева (илюстратор), Светослав Симов (основател на студиото за създаване на шрифтове Fontfabric Type Foundry) и арх. Мария Балева от FUNKT Architects.

КОЛЕДЕН ПАНАИР НА КНИГАТА 2018 С КНИГОМАНИЯ

От вторник до неделя, Национален дворец на културата – НДК

Коледният базар на книгата отново чука на вратите ни. Ще заредим библиотеките си с нови интересни попълнения. Освен това поводът си остава чудесна възможност да заредиш дисагите с коледни подаръци, които да топлят сърцата на близките ти дълго след празниците.

Виж кои са признаците, че Коледа идва.

Виж какви подаръци можеш да накупиш за близките си на панаира на книгата.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *