Storytel вече е тук и разказва приказки без край

Една от водещите стрийминг платформи за дигитално съдържание вече е на родна територия

0 коментара Сподели:

Откакто светът буквално е в ушите ни, звучи през слушалките ни и се плъзга безпроблемно по дисплеите ни,си мечтаем да го обогатяваме с разнообразно съдържание. Не само музиката и социалните мрежи са сред приоритетните неща в устройствата ни и точно затова усетихме прилив на пълен екстаз, когато разбрахме, че Storytel – една от водещите европейски стрийминг платформи за дигитално съдържание, стартира предлагане на услугите си и на българския пазар. Моделът на Storytel е близък до вече познати у нас стрийминг услуги на Netflix и Spotify и дава достъп до неограничено съдържание от книги и статии във всякакви жанрове срещу месечна абонаментна такса. Услугата е достъпна чрез мобилна апликация, която може да се инсталира на всякакви мобилни устройства, а най-яката част, която ние от дълго време чакаме, е, че

Storytel е първата абонаментна услуга за аудиокниги на българския пазар, с фокус върху българско съдържание, включително класически произведения, съвременни романи, книги за деца, книги за мениджмънт

и самоусъвършенстване, статии и публицистика, аудиосериали и други. Аудиокнигите са супер начин да запълниш времето от метрото до офиса или вечер на път за вкъщи и ние наистина си мечтаехме да увеличим българското им съдържание в плейлистата си, затова сега ликуваме и казваме едно голямо благодаря на Storytel. Освен приказките безкрай, които ще ни разказва, лидерът на пазара на аудиокниги в Северна Европа ще стартира с неограничен достъп до стотици заглавия на български и над 50 хиляди на английски.

Българското съдържание включва актуални български заглавия и романи на съвременни автори като Алек Попов, Александър Шпатов, Ангел Игов, Георги Господинов, Деян Енев, Иво Сиромахов, Радослав Парушев и други. Платформата предлага и задължителни класики като „Бай Ганьо“ и „Под игото“ и произведения за деца като „Малкият принц“, „Хъкълбери Фин“, „Лешникотрошачката“, „Том Сойер“, „Принцът и просякът“ и много други. В каталога могат да бъдат намерени и български хитове като „Потъването на Созопол“ на Ина Вълчанова, „Сестри Палавееви“ на Алек Попов и разнообразна поезия – от Яворов до Георги Господинов. Някои от криминалните романи са: „Русалката“ на Камила Лекберг, „Мъжете, които мразеха жените“ на Стиг Ларшон и „Къщата“ на Богдан Русев, а сред разказите могат да се чуят: „Деград“ на Васил Георгиев и „Стари хипари“ на Михаил Вешим.

В българския каталог има и исторически аудиокниги за Левски, Бенковски, „Шипка“ на Яна Язова, „Писма от България“ на Евгений Утин и други.

След тази информация, равняваща се на кутия с шоколадови бонбони, от която се чудим какво да изберем, ти подсказваме още, че Storytel стартира през 2005 и оттогава има приблизително 50 000 000 слушани аудио и електронни книги. Платформата работи с всички видове смартфони и има offline функция, която позволява да слушаш аудиокниги или да четеш електронни книги, дори когато не разполагаш с интернет връзка, което е чудесно при сутрешен крос, поход в планината или друго забавление, което изисква развлечение на ума без излишни връзки с цивилизацията.

За финал ти споделяме, че приложението на Storytel е в Google Play и АppStore, а също можеш да опиташ услугата безплатно за 14 дни и да се абонираш за неограничен достъп за 9.99 лева/месец. Останалото зависи от литературния ти вкус, а ние слагаме слушалките и с пълен кеф отлитаме някъде там.

За още книжни класики те съветваме да не пропускаш тези 3 книги, с които ще се смееш през сълзи

Ето 5 книги за всеки фен на медицинските сериали

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *