5 типа обувки, без които зимата не минава

По обувките ще се познаем

0 коментара Сподели:

Тренди тенденциите при зимните обувки понякога са истинско предизвикателство за гардероба, особено когато ни се иска да ги облегнем на задължителни 3 в 1 присъствия: тренди визия, усещане за комфорт през целия ден и необходимото за условията на сезона качество. Факт е, че тази златна модна мина трудно се намира, но също така е факт, че компромис с избора на обувки, особено в студените периоди от годината, винаги е погрешно взето решение. Точно затова

селектирахме 5 must have категории обувки за сезона, с които да се чувстваш достатъчно добре всеки ден и на всеки повод.

Ето и кои са те:

Сникъри

Утвърдили се като градски обувки за свободното време, сникърите ( виж ги ТУК) носят комфорта, който всички искаме да усещаме възможно най-дълго. Техният универсален характер, разписан в класическата спортна кройка, пасва на всеки кежуал стил, а особено тази година са сред първите места на модните класации и палитрата им от модели е доста богата.

Ботуши

На платформа, на тънък ток или на съвсем изчистена равна подметка, дамските ботуши (виж ги ТУК) са онзи елемент от гардероба, с който можеш да завършиш почти всяка зимна визия. Това е обувката, с чийто силует дизайнерите не спират да експериментират, така че идеалният за теб модел със сигурност съществува.

Боти

Обувките, с които посрещаме първите студени дни, всъщност могат да ни свършат добра работа през целия зимен сезон. В зависимост от материята и стила им ботите (виж ги ТУК)  успешно влизат в ролята на универсалния тип зимна обувка, която лесно може да се съчетава със спортно-елегантна визия и едновременно с това да ти осигури необходимия комфорт през деня.

Спортни боти или високи кецове

Тази вариация на ботите и кецовете (виж ги ТУК) е спасението за всяко активно живеещо градско момиче, което залага на свободата в движението през целия ден. Заради комфорта, който предлагат този тип обувки през зимния сезон, витрините изобилстват от различни линии, подходящи както за градски условия, така и за туризъм, а това качество е напълно достатъчно да ги вмести в редиците на задължителния сезонен гардероб.

Обувки с ток

Никой не може да замести класиката, а щом стане дума за дамски обувки – нейното олицетворение несъмнено са моделите на висок ток (виж ги ТУК). Изчистеният High Heels силует е must have присъствието в гардероба на всяка дама и онзи безценен акцент за всеки по-специален повод, а предвид че декември е пълен с такива – не можеш да минеш без този „жокер“.

Зимата едва започна, така че преди да препълниш шкафовете си с бързи и импулсивно взети решения, замисли се дали личния ти лайфстайл има нужда от богато, но непремерено количество обувки, или тази селекция покрива всичките ти ходове и ти е напълно достатъчна през студените месеци. Ако е така, фокусирай се рационално върху избора си – магазини Deichmann разполагат с достатъчно богат каталог, в който ще намериш личните задължителни критерии за твоите обувки през сезона, а освен това на 14 декември стартира намаление от -50%! 

Кой е цветът на 2019

Якето на сезона, което измести всичките ни палта

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *