Кецовете, които пасват на всеки аутфит

В сезона на подаръците се понасяме на градска вълна, винаги on the top в компанията на любимия чифт кецове

0 коментара Сподели:

Те са перфектният избор и пролет, и зима, и на парти, и на разходка. Спечелили са си специално място в сърцата ни не само с универсалността си, но и с изкушаващите си тренди модели. По петите сме на най-горещите от тях, селектирайки ги в outdoor сесия, така че да се влюбиш от пръв поглед в мечтания модел.

DISTRICT

(на снимката горе)

District е магазинът за всички любители на спортния лайфстайл, чиято най-голяма емблема са кецовете. Вдъхновени от улицата, любовта към свободата, различните субкултури, епохи и модни течения, District събира кецове, които са истински модни находки и перфектно отражение на персоналния ти стил. Със специално внимание към всеки клиент тук винаги ще намерят начин да те зарадват с добро предложение, скандално яка оферта или изкушаващи подаръци с повод или без. Обичащ градския шум, екипът често ни кани на специалните им събития селектиращи класически и специални модели на много премиум марки, като Nike, Adidas, Timberland, Champion, Lotto, Converse, New Balance и други.

1. NIKE LUNAR FORCE 1 DUCKBOOT 359 ЛВ.

2. LACOSTE CARNABY EVO MID 229 ЛВ.

3. VANS UA MID SKOOL 37 165 ЛВ.

4. NIKE SAGE LOW AIR FORCE 219 ЛВ.

5. LOTTO LEGGENDA BRASIL SELECT SD 245 ЛВ.

FOOT COURT

Магазините са hot spot за всички готини градски хора, които обичат да изглеждат добре, докато спортуват, но и на улицата от сутрин до късна вечер. Nike, New Balance, ADIDAS, ASICS, Reebok, Karhu, VANS – тук селекцията е специално за теб.

1. NEW BALANCE MS574LSB 269 ЛВ.

2. KARHU ARIA 199 ЛВ.

3. NIKE AIR HUARACHE RUN 239 ЛВ.

BALLISTIC

Един от най-големите онлайн магазини за стилните любители на спорта. За повече от 22 години Ballistic знаят какви спортни стоки предпочитаме, колко обичаме намаленията и как максимално да улеснят намирането на перфектния чифт кецове.

1. NIKE AIR MAX 97 SE 379 ЛВ.

2. NIKE AIR VAPORMAX RUN UTILITY 449 ЛВ.

3. NIKE AIR MAX 90 PREMIUM SE 289 ЛВ.

COLLECTIVE

Във фешън епицентъра Collective са отредили специално място за готините кецове. Тук ще намериш всички мечтани модели, които си виждал по страниците на списанията – Boss Orange, Calvin Klein, Converse, Diesel, G-Star и още много от любимите брандове.

1. CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR LIFT RIPPLE – DAMA 199 ЛВ.

2. CONVERSE GOLF LE FLEUR CHUCK 70 HI 219 ЛВ.

Виж какво да носиш тази зима.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *