Малко кънтри, малко пънки

Моден уестърн: хвърляме ласото и хващаме чифт от тези каубойски ботуши

0 коментара Сподели:

Каубойските ботуши са задължителни през 2019-а. Независимо дали ще заложиш на чифт до коляното или ще избереш да се разходиш с такива до глезена, това е обувката, с която ще покажеш модната си сила тази зима.

Видяхме ги в колекциите на Calvin Klein, Fendi и Isabel Marant, които подкрепиха утилитарната обувка, която вече се качи и на сцената на уличния стил.

Спомняме си я, когато някъде през 90-те беше любима на Бритни, Парис и дори на самата Виктория Бекъм, която често можеше да бъде засечена с чифт каубойски ботуши на мачовете на съпруга си, но в никакъв случай не се вдъхновявай от онова време затова как да ги носиш, защото модните правила днес са съвсем други.

В никакъв случай не ги съчетавайте с дрехи, които имат препратка към Дивия Запад. Идеята е да ги носиш стилно, а не да приличаш на актьор в уестърн филм. Голямо не на  каубойските шапки и напластения деним.

Страхотно допълнеие са на визии с блейзър, с костюм. Постави крачолите си в ботушите, за да покажеш малко повече моден усет.

Когато си ги съчетал правилно, каубойски ботуши могат да добавят елемент на изненада дори на най-бейсик дрехите. Те могат да направят аутфита ти малко кънтри, малко рок-рол, малко бохемски и дори малко пънки. Това дава достатъчно възможности за безпроблемното им съществуване във всеки гардероб.

Облечи се топло, когато ходиш в планината.

Бъди шик и през зимата.

Последвай ни в инстаграм.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *