В София през уикенда: 11 – 13 януари

Уикенд под ръка с новата година

0 коментара Сподели:

Вълкът кожата си мени, но нрава не… уикендът си остава времето, в което се чувстваме изцяло в нашата кожа. Отдаваме се  на хубав живот от сутрин до вечер и превръщаме началото на годината в безкраен празник за вкуса и парти настроението ни. Защото сме чули, че както започнем, така ще ни върви.

WELCOME TO WONDERLAND

От събота до понеделник, Wonderland Desserts & Cocktails

През уикенда се отправяме по следите на белия заек, който ще ни изненада с триетажни вкусни плата, чаша вълшебен чай или пък защо не просеко, все пак времето не съществува. В страната на чудесата всичко е позволено, освен да си тръгнеш в лошо настроение. В Wonderland Dessert & Cocktails ще се чувстваме като у дома си през уикенда, та чак до понеделник – брънч с яйчен пунш по рецепта на Алиса и всякакви други изненади в новото градско място на ул. „Парчевич“ 26.

Ден на отворените врати в школи Derida

Събота, 11:30, Derida Dance Center

Събота е ден за танцуваме и в това студено време мечтаем за нещо, което да раздвижи кръвта ни. Този уикенд Танцовална школа Derida ще се погрижи за това като отваря вратите си за всеки, който иска да се докосне до танците. Ще можете безплатно да посети часове по Народни, Ирландски, Модерни танци и други стилове. Ще изгориш калории, ще сгрееш душата и тялото си пък кой знае, може би ще откриеш своя нов любим танцовален стил.

DISCOCOMRADES

Събота, 22 часа, TELL ME

Ще се съгласиш, че в последно време диското живее втори живот, а и ние преродихме парти духа си покрай него. Събираме се да почетем класиката в жанра, а мястото си е повече от обичайно. Събота вечер ще се видим в TELL ME, в подобаващо настроение и в целия си блясък, в компанията на Clipper, Emil Doesn't Drive и Niki Phoenix.

100 ЧАСА АСТРОНОМИЯ

Събота, от 12 до 18 часа, Sofiq Tech Park

Със “100 часа астрономия” ще се присъединим към световния астромаратон, празнуван по цялата планета. Ще научиш какви са проявите на магнитните полета при звездите, ще имаш възможност да наблюдаваш космически лъчи, както и да видиш как и защо се сваля огледалото на големия телескоп в Националната обсерватория. Ще бъде пресъздаден и експериментът на Ератостен, с който се измерва обиколката на Земята. Не се колебай и добави в уикенда си щипка любопитство.

ROCK'N'ROLL LIVE NIGHT / DEAD MAN'S HAT LIVE

Събота, 22 часа, Terminal 1

Да се лее rock&roll и не само. Ако още не си направил първи си лайв за годината, през уикенда ще имаш тази възможност. Кацаме в Терминала, за да поглезим души с Dead Man's Hat и да раздвижим кръвта със специална Rock&Roll Live Night, която са ни приготвили. Обуваме удобни обувки и не бързаме да си ходим, защото веднага след нея ни очаква и тематичен DJ сет от DoLittle.

DISASTER TO MASTER | COCKTAIL CLASSES 3.4

Неделя, 14 часа, By the way

С риск да ни се скараш, че прекаляваме с коктейлите, поне го правим както си му е редът с master class. Откриваме годината с Disaster to master, този път ще вихрим коктейлине къде да е, а в By the Way. Очакваме те с целия ти ентусиазъм да видим алкохолните майстори на бара отблизо, ще приготвяме коктейли, които имат в съдържанието си и продукти, резултат от ферментация… първият специално подготвен за класа е с кефир, очакваме да видим и другия.

Ето и 5 сериала, които да не пропускаш през януари

Каква ще бъде годината за теб виж в нашия неастрологичен хороскоп

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *