10 начина да се провалиш и тази година

Каква е формулата на неуспеха? Липсата на промяна

0 коментара Сподели:
10 начина да се провалиш и тази година

Ако миналата ти година е била ужасна, има само един начин да я повториш мот-а-мо,

като подходиш с творческия размах на екшън филм продължение: повече от същото, но доста по-тъпо. Важни особености са никой нищо да не може да ти каже. Така че даже недей да четеш тази статия – ти всичко си знаеш най-добре. Все пак в речника има твоя снимка на думата „съвършенство“, затова и няма нужда да се променяш.

Не си взимай поука и прави едно и също нещо до безкрай

Дефиницията на лудостта е да повтаряш едно и също действие, очаквайки различни резултати. Дефиницията на тъпотията пък е да ревеш за промяна без хакчуали да си мръднеш задника да свършиш каквото и да било, за да инициираш разместване на пластовете във Вселената. Колкото повече грешки правиш, толкова по-добър ставаш в извършването им, а да тренираш една и съща отново и отново е вече висш пилотаж – накрая ставаш световен шампион с този трик. Като Чарли Шийн например.

В никакъв случай не намалявай пиенето

Винаги е гениална идея да си решаваш проблемите с чашка в ръка, мрънкане на всеки наоколо и търкаляне от бар в бар. Ако добавиш към това безсмислен безразборен секс и всевъзможни наркотици, печелиш бонус точки. И всеки път когато някой се опита да ти помогне, като деликатно ти намекне, че бутилката и половинката не са ти приятели, задължително отговаряй стил „Къв си ти да ми даваш тон живота, бе!“.

Яж най-гадната възможна храна

10 начина да се провалиш и тази година

Човек е това, с което се храни, затова, за да затвърдиш тотално имиджа си, яж лайна. Колкото е по-джънк нещото, с което се тъпчеш – толкова по-добре! Здравейте, милиони калории, добре дошла мазнина, изчезвайте от очите ми плодове и зеленчуци. Общо взето, прави обратното на разделното хранене – тъпчи всичко вредно накуп, за предпочитане през нощта и без закуска. Жокер: ако се потиш много, значи си на прав път.

И през ум да не ти минава да тренираш

Само слабите психики и комплексарите намират отдушник в спорта. Истинските пичове се обичат такива, каквито са. Така и другите съответно ги обичат и приемат или поне толерират. Спортът е здраве, ама друг път. Нищо не може да победи терапевтичния ефект на излежаването пред телевизора. Единствената форма на физическа активност, която е приемлива за един съвършен човек, са видеоигрите!

Действай все така безразборно с парите си

10 начина да се провалиш и тази година

Приеми, че никога няма да имаш пари, защото в България е така, и след това пръскай щедро всяка сума, която ти попадне. Не спестявай – това е за балъците. Не харчи разумно – кеф цена няма. Ако имаш хиляда лева, купи си кола за десет и ѝ сложи газов инжекцион. Щедро взимай кредити и по възможност не ги връщай. Бъди ларж. Бъди гъзар. Бъди всичко, което не си.

Мрази много

Любовта щяла да спаси света и само от това сме се нуждаели? Как ли пък не, дрън-дрън, та пляс! Мрази страстно и ежедневно. Завиждай. Омаловажавай успехите. Мрънкай. Киселей. Изобщо бъди възможно най-лошата версия на човешко същество: разглезено ревящо малко дете, което се тръшка, защото нещо не се случва по неговия начин, и крещи на майка си да умре. Да, това е правилното отношение!

Все така нямай цел в живота

Нещата ще се подредят от само себе си. Ти си най-великият от великите, всичко ще ти дойде наготово. Ако случайно не стане или нещата не са такива, каквито си си представял – върни се на предната точка и много, ама много мрази. Таргетите, плановете, поредиците от ходове – това са някакви западняшки тъпотии. Ти си звездата, само някой трябва да те открие.

Губи си времето

Времето е единственото комодити, което е неограничен ресурс, при това безплатен. Колкото и да го пилееш, все ще ти остане някакво, пък и нищо в този живот не е чак толкова спешно, че да се размърдаш в неговата посока. „Работата не е заек да избяга“ е правилната мантра. Да отлагаш всичко за утре, а още по-добре за другиден е желязна логика. Не си давай зор и се измъквай от отговорност – това е чудесно спасение.

Никога не се самоусъвършенствай

10 начина да се провалиш и тази година

„Човек се учи, докато е жив“ не е истина. Някои хора се раждат научени, също така и компетентни по всяка тема. Ти на тях недей да им обясняваш. Ако не можеш да вършиш нещо, не го вършиш – ако не можеш да се оправиш, също. Хвърляш телефона, нацупваш се на човека най-близко и се тръшкаш, че не става. Това ще реши всичките ти проблеми.

Недей да търсиш вината в себе си

Каквото и да се случи в живота ти, винаги някой друг трябва да поеме вината. Няма как това да си ти. Държавата е гадна и неуредена – на запад не е така. Хората са тъпи и не могат да разберат гениалността ти. Съдията винаги е виновен за невкараните ти голове. Също така е педераст. Ако някой посмее да те обвини в нещо, никога не приемай отговорност за действията си – бори се със зъби и нокти, псувай, обиждай, най-вече отричай и лъжи. Ти не грешиш, те са се объркали, няма как да търпиш наказания. Също така – карма няма, мъдрост още по-малко.

Част от легендарните клубове, останали в историята

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *