5 събития за след работа: 28 януари – 01 февруари

Тази седмица сериозната част от деня започва след работа

0 коментара Сподели:

Много смешни и разтоварващи, полезни и интересни събития са се събрали да си правят компания тази седмица. Абсолютно чудо си е, че не се засичат помежду си във времето, така че имаме възможнистта да те разведем на всяко едно от тях. Ще разширим границите на делничното, за да обиколим света. Как – чети тук.

ЕЛХАТА У ИВАНОВИ – УГЛАВНО ДЕЙСТВО

Понеделник, 18/20 часа, Structura Gallery

Явор Гърдев, Теодора Симова, Ованес Торосян, Ивайло Драгиев и още – проект, събрал на едно място всички тези наши любимци, няма как да остане незабелязан. Ако не си избързал да отидеш към галерия Structura още в неделя вечер, и днес имаш тази възможност, както от 18, така и от 20 часа – творческата акция използва за своя основа едноименния драматургичен опус на А. Введенски – кратък протоабсурдистки текст.

BULGARIANS VS ALIENS * STAND-UP IN ENGLISH

Вторник, 21.30 часа, Studio 5

Ексклузивният стенд-ъп на английски е мястото, където да заведеш всеки твой неговорещ български приятел, но и не само. Ти също си поканен да се насладиш на епичната комедийна битка на територията на Studio 5. Трима сънародници ще премерят сили с трима опоненти от Русия, Америка. Кой е по-забавен, ще прецениш на място.

TALK #5: WOMEN AND LEADERSHIP

Сряда, 18.30 часа, Cosmos Coworking Camp

Според данни на сп. Форбс едва 5,2 % от служителите на ръководни позиции в 500-те най-големи корпорации в света са жени. За това, как се става лидер в компания с над 80 000 служители, колко стъпки са нужни за основаване на собствена рекламна агенция и за още много други неща ще чуеш на първия за 2019 SIBI Talk: Women And Leadership. За опита си по пътя, който са извървели, ще разкажат Румяна Тренчева и Гергана Иванова.

МАГИЯТА НА BURNING MAN – РАЗКАЗ НА ТИХОМИР НЕДЕВ VOL.2

Четвъртък, 19.30 часа, Cosmos Coworking Camp

Независимо дали си включил небезизвестния фестивал Burning Man в плановете си за тази година, със сигурност ще се вдъхновиш от разказа в първо лице за него на Тихомир Недев. Глътка чист въздух и мечти в средата на седмицата, Тихомир ще ти разкаже надве-натри, че постигането им не е толкова далечно. За всичко, което се случва в „Блек рок сити”, за формите на артистично изразяване, за подготовката, очакванията, правилата, хората и това, което остава след фестивала, ще чуем в Cosmos Coworking Camp.

SMALLMAN – LIVE

Четвъртък, 22.30 часа, Terminal 1

Задължително събитие, с което ще изпратим януари в историята. Родната група, вдъхновена от балканския фолклор, твори експериментална музика, която успява да докосне най-вътрешните струни на много от нас. Хипнотична атмосфера, която ще ни пренесе из природните чудеса в компанията на Иван Шопов, Цветан Хаджийски, Иван Тодоров, Стефан Пенев и Андон Тръпков.

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Шампионът на следващото поколение Циципас ще играе на Sofia Open

Какво друго се случва в града?! Последвай Instagram профилът ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *