5 неща от Fashion Days, които да си позволиш още сега (защото ти ги подаряваме)

Изтеглихме и късметлията, който ще носи дизайнерско яке KNAPP

0 коментара Сподели:

До церемонията за връчване на наградите „Най-добър бар и ресторант на 2018“ остава все по-малко време. Благодарим на всички, които не спряха да споделят мнението си кой според тях е най-достоен да носи короната. Всички проявихте сериозно отношение към гастро културата на София и отново искаме да ви благодарим, защото именно вашата активност изгражда картата на столицата и я прави по-пълна и смислена.

В последната седмица от гласуването за Go Food & Drink Awards сме подготвили изненада, затова, ако все още не си дал своя вот, побързай да го направиш на awards.goguide.bg и да я превърнеш в своя.

Вече раздадохме десетки ваучери за консумация в номинираните заведения, някои от вас спечелиха кецове Nike Air Force, както и страхотен Converse Chuck Taylor и дизайнерско яке KNAPP, а сега е ред да обявим четвъртата ни седмична награда, която e ваучер за покупка по избор на стойност 150 лв. от Fashion Days.

Разровихме се из най-популярните брандове, които можеш да намериш на сайта на Fashion Days, и избрахме 5 неща от цялата им модна вселена, които можеш да превърнеш в свои, ако гласуваш навреме за най-добър бар и ресторант за 2018.

Ето каква е нашата селекция, която разбира се, ти можеш да обогатиш с личния си избор.

Baby, it’s cold outside

Палто Funky Buddha – 132,99 лв.

Знаем, че си свикнал да изискваш максимума, затова сме сигурни, че не правиш компромис с избора на зимно палто. То трябва да е красиво, качествено, да отговаря на последните тенденции и да ти осигурява комфорт и топлина през студените дни. Е, май намерихме отличника.

Jeans are never enough

Дънки Lee, Scarlett по тялото – 98,99 лв.

Дънките са част от ежедневния аутфит на почти всяка от нас. Също така, на всяка от нас ѝ се е случвало да има поне десет денима в гардероба си, но въпреки това да казва „нямам какво да облека“. Е, този модел с ефекти на кръпки със сигурност е със статус must have, така че схващането „колкото повече, толкова повече“ важи с пълна сила.

Love accessories

Часовник Casio, Three Hand – 122,99 лв.

Новата година е достатъчен повод да смениш един от най-използваните аксесоари, така че, вместо да се колебаеш, действай смело. Този часовник е истинско бижу, което ще застане на китката ти, сякаш винаги е било там.

The mountains are callingand I must go

Ски панталон Trespass, Marisol с отделящи се презрамки – 118,99 лв.

Ако си фен на зимните спортове и искаш да смениш вече екипировката си, сега имаш чудесна възможност да го направиш. Този удобен ски панталон отговаря на всички провокации на времето и ще бъде перфектното допълнение за незабравимите ти преживявания на пистата.

Camouflage is male black

Яке Tom Tailor – 142,99 лв.

Индивидуалният почерк отдавна не е задължителна „алинея“ от dress code-а само на дамите. Камуфлажът е един от най-точните десени, с които може да се подчертае личният стил, а това яке е напълно способно да покрие и най-педантичните критерии на силната половинка.

За възможността да спечелиш ваучер за пазаруване на стойност 150 лв и да прибавиш някоя страхотна модна находка към гардероба си, благодарим на приятелите ни от Fashion Days. Празникът на влюбените също наближава, а в каталога на Fashion Days ще намериш и специални предложения за Свети Валентин.

И като стана дума за награди, по традиция изтеглихме победителя от третата ни седмична награда. Най-голям късмет извади  Milena Savcheva, който ще добави към аутфита си дизайнерско яке KNAPP. Честито и да очаква съвсем скоро да се свържем с нея по телефона, за да ѝ кажем откъде да си вземе наградата.

Припомняме, че гласуването за най-добър бар и ресторант продължава до 11 февруари и освен 90-те ваучера за консумация в номинираните заведения сме ти приготвили още много големи награди.

Сподели своя личен вот за любимото си място на гастро картата на София на awards.goguide.bg и следващият победител може да си ти.

Ето идеи какво да правиш след работа.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *