Кралят на френското диско LIFELIKE идва в София

Продуцентът на Discopolis ще е специален гост на афтър партито на Go Food & Drink Awards 2019

0 коментара Сподели:

Тазгодишната церемония Go Food & Drink Awards за най-добрите барове и ресторанти в града ще е повече от грандиозна. Веднага след края на награждаването, когато емоциите на спечелили и подкрепящи ги ще са в своя пик, ще започне истинското парти.

В 22 часа на 15 февруари, петък, вратите на зала ДНК в НДК ще са широко отворени за всички фенове на медията и танците. По това време прожекторите от сцената ще преминат в диско режим и там ще се качи специалният гост за афтър партито – мосю Lifelike, един от най-запомнящите се френски dj-и от близкото минало.

Неговата звезда изгрява през 2005 година, когато счупи всички класации за електронна музика с великия хит Discopolis.

Бързо цъкни линка на видеото тук, за да се сетиш, и сме сигурни, че веднага ще подскочиш от стола и ще дадеш Going на събитието.

По това време сингълът на Defected бе продаден в стотици хиляди копия и въртян във всички клубове по света от най-яките dj-и. Трака стана химн на едно цяло поколение. Имаме незабравими спомени от парчето и тук, когато без него не минаваше парти в добрите стари „Ялта“ и „Червило“. Артисти като Eric Prydz и Desyn Masiello го пускаха по два пъти и раздаваха целувки на екзалтираната публика. Впоследствие излязоха безброй ремикси, едити и дори преиздаване на Discopolis 2.0 десет години по-късно.

От този фурор франсето се възползва по най-добрия начин и оттогава не е спирал да обикаля световната сцена, за да споделя своя талант на продуцент и dj.

Сетът му най-добре е описан от самите Daft Punk като „секси линия между ню диско, ню уейв и фънк“.


С нескрит ентусиазъм и нетърпение очакваме неговата поява зад пулта в нощта на наградите.

Support artists: Vladislav Moustache Love, Stranger Synths ft. Paci

Да повторим, за да запомним:
15 февруари, 22 часа, петък, ДНК на НДК – LIFELIKE (France)

За звездната вечер и специалния гост на събитието Go Guide благодари за подкрепата на генералния си спонсор Stars Group.

Все още можеш да гласуваш за наградите на Go Guide. Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант за 2018, решаваш ти. Гласувай и спечели Samsung Galaxy Note 9

Докато чакаш голямото събитие, виж кой се завръща на сцената на EXIT

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *