В София през уикенда: 01 – 03 март

Уикенд за търсачи на силни усещания

0 коментара Сподели:

Чудният месец март е винаги време на изненади. Първия му уикенд посвещаваме на откривателската ни страст към новите усещания, които ни водят към чудни светове на вкус, наслада и удоволствие от хубавите неща в живота. Не се колебай да ни последваш в градските приключения, защото сме ти начертали легенда за най-вълнуващите случвания идните дни.

TIME STOPS AT OLD IS NEW
Петък, 19 часа, Old is new

Ако и ти като нас не спираш да търсиш нови и нови начини да усетиш нещо приятно и най-вече различно, то в петък ще се видим в Old is new. Тук времето е "временно" спряло, пренасят ни в свят на наслада и чудеса. За преживяването ни ще се погрижат Иван Дяков с 4 спиращи дъха напитки,  Алекс Иванчев ще му акомпанира също с 4 ястия, напаснати до съвършенство с коктейли. Food pair-инг за блаженство и спокойствие и нека уикендът да започне.

DAYO/DOROTHY TAKEV/MARTEN/RAWLAND
Петък, 21 часа, Sofia Live Club

След сетивната фиеста се отправяме към месец март с цялата му очарователност и цели два лайв концерта  на територията на Sofia Live Club. Ще се насладим на титаните, които отдавна познаваме – Funk da System или Rawland и Marten, чиито сетове ще си правят компания с двете банди. Обещават ни едно секси начало на уикенда, което със сигурност няма да пропуснем.

90'S STAND UP * TERMINAL 1
Петък, 20 часа, Клуб Терминал 1

Stand up-ът стана неделим компонент на доброто ни настроение както през седмицата, така и през  уикендите. Този път Flash, Кючуков и Дими ще ни върнат обратно в 90-те. Времето на видеотеките ни е силно носталгично, така че всички представители на поколението, израснало тогава, вече могат да се чувстват достатъчно пораснали, вече има stand up шоу специално И за тях.

NOT ANOTHER BG PARTY 
Неделя, 20 часа, Switch

Парти в неделя –  с най-голямо удоволствие, предвид почивния понеделник. Навръх Трети март се събираме в Switch, за да отпразнуваме националния празник подобаващо. Kalyas ще разчупят строгите традиции за слушане само на бг хитове, като ще ни завъртят коктейл от най-раздвижващите и сгряващи душиците ни хитове, такива, каквито ги искаме – български и чуждестранни, защото музиката е свобода, с любов към нея те чакаме там.

FUN PARK SOFIA: ОТКРИВАНЕ
Събота, 11 часа, Алеко

Сигурни сме, че много градски люде свързват уикенда с нещо още по-дългоочаквано, а именно откриването на Fun Park Sofia. Арената за фрийстайл ски и сноуборд те очаква до хижа „Алеко“ – Витоша. Със сигурност една от очарователните характеристики на любимия град е планината, която е на една ръка разстояние, така че предвид дългата почивка сме сигурни, че желанието за природа и чист въздух надделява. Oчакваме те на откриването още в събота.

LUXURY POP UP SHOP
Събота, неделя и понеделник, 12 часа, Cosmos Coworking Camp

Луксозен pop-up shop за мода, аксесоари и козметика, вдъхновен от вниманието към детайла и качествените материали – защо пък не. В голямата зала на Cosmos ще откриеш поп-ъп магазина, в който участва добре познатият бранд They Are, известен с асиметричните си, oversized кройки и с красивите си палта, както и новият моден бранд Lame God – нова марка artisan streetwear за градски момичета. Към тях се присъединява и талантливият Виктор Павлов с Victor Pavlov Jewellery – бижутата му са комбинация между стари традиции в бижутерството и нови модерни техники и методи, включително 3D моделиране. Участват и любимите 05 studio, Boogie and the Beach, които нямам как да пропуснем, защото лятото е само зад ъгъла. Youthiful, за които вероятно си чувал, са се погрижили за козметиката на pop-up шопа, а Sintio & FREKL за портмонетата и чантите. Drink Inc. пък ще се развихрят с различни коктейли.

Честваме мащабно 90 години от рождението на Йордан Радичков.

Подари нещо стойностно на любимата си през идната седмица.

Последвай ни в инстаграм.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *