В София през уикенда: 22 – 24 март

Този уикенд сме яко във филма

0 коментара Сподели:

Още от петък се спускаме в уикенда на парти вълна, а след това продължаваме с много разнообразни и интересни събития, които да ни изкарат далеч от ежедневните мисли и да ни дадат нови вълнения и преживявания. Кое събитие да не изпуснеш, чети тук.

HMSU ПРЕДСТАВЯ: БАСС'И'ФИЛМЪТ
Петък, 22.30 часа, Micro

Първото HMSU събитие в бар Micro ще събере на една сцена селекция от над 12 български артисти, които са ни станали любими през годините. В две зали – Funktion-One Sound в голямата зала и най-интересното от родната дръм и бас плюс джънгъл култура. С ексклузивни сетове ще бъде разтърсена новата локация, няма как да пропуснем.

ДОБРОВОЛЧЕСКО ЗАЛЕСЯВАНЕ В ПЛАНА
От събота, 10 часа, Плана планина

Както и да си прекарал петък вечерта, ти предлагаме да осмислиш времето си с нещо полезно за света и приятно изживяване. Групово ще се занимаем със засаждането на фиданки в Плана планина, съвсем близо до любимия град. Точните координати на съботния купон може да намериш във Фейсбук събитието, а ние ще те чакаме с много настроение и усмивки и не на последно място със супер яко и слънчево време.

NOT THAT KIND OF: COFFEE & CAKES
Събота, 10 часа, Drekka

Ако останеш на територията на града, не пропускай да наминеш през Drekka. Организирали са истински празник за небцето, който включва перфектното им кафе, с което ги познаваме, но и вкусни изкушения, осигурени от LUbakery. Обещават ни балансиран следобед за всички любители на тези две изкушения.

МОДА, МАНИПУЛАЦИЯ И СЪВРЕМЕННО ИЗКУСТВО!
Събота, 16 часа, Дом на киното

Едно от най-интересните събития за уикенда е „Мода, манипулация и съвременно изкуство“. Очаква те един завладяващ визуален разказ, жонглиращ с двусмислието на понятията „мода“ и „манипулация“, където основно действащо лице ще бъде съвременното изкуство. Ако се питаш кога модното се превръща в зона на манипулация и още много въпроси, вземи си компания или просто не се колебай да прекараш няколко готини часа в Дома на киното.

HAYES & Y | MIXTAPE 5 A-SIDE
Събота, 21 часа, Mixtape 5

Събота вечер си е класически повод да отидем на някой як концерт. Този път бодра крачка отправяме към Mixtape 5, където в голямата зала ни очакват момчетата на Hayes & Y. Специални гости ще са Polo – music, поп трио Лийдс, Великобритания. Пожелаваме си това да е последния ни концерт на закрито за сезона и идните седмици да се насладим на някой лайв под открито небе.

3 градинки в София, които оцеляха след Йорданка Фандъкова.

5 супер яки дестинации за лято 2019.

За останалите тайни на града последвай Instagram профила ни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *