5 неща, с които ще изглеждаш куул през пролетта

Вдъхновение за градски номади

0 коментара Сподели:

Ако се припознаваш в образа на млад градски номад и вече ти е писнало от скучния зимен гардероб, с приятелите ни от District имаме свежи предложения за топлите месеци, в крак с актуалните трендове.

Да пренаредиш отново гардероба си след безкрайните студени месеци си е доста трудоемко занимание. И докато преоткриваш забравени любими дрехи, постоянно съществува чувството, че нещо ти липсва. Е, нали знаеш, че сме в крак с тенденциите, затова сме ти подготвили няколко артикула, които задължително трябва да присъстват във визията ти тази година.

District ни удариха едно рамо в това, а за вдъхновение – чети надолу.

Според нашите приятели в Google има 250% увеличение на търсенията за животински принтове от година на година, което показва, че тази тенденция ще продължи и през 2019 г. 

Този модел можеш да намериш ТУК

Неонът е едно от онези модни течения, които мислехме, че ще останат твърдо в семейството на Кардашиян-Дженър, но през Седмицата на модата много от инфлуенсърите имаха по-фин подход към искрящите цветове. Най-добрият начин да интегрирате тази тенденция в гардероба си е да я използвате като акцент, а не да я превърнете в доминиращ цвят. По този начин няма да изглеждате като онези светещи гривни в тъмното. 

Тази раница можеш да откриеш ТУК

Докато някои тенденции ни връщат към детството (здравейте, милениъли, за вас говорим), съвременната спортна обувка е преоткрита като артикул, който всеки трябва да притежава, съчетавайки любовта към уличното облекло(стрийтстайла) с новото утилитарно влияние, което се простира и до дрехите.

Подсказка как да съчетаеш подходящо маратонките винаги: 

Когато става въпрос за стайлинг,  планирайте облеклото си, като мислите първо за маратонките.

"Ако просто носите обичайните си джинси и тениска, можете да хвърлите едни открояващи се кецове и те ще променят напълно визията. 

Това, което е старо, е ново. Ретро маратонките са се завърнали с такава сила, която кара да ни хване яд, че родителите ни не пазят кецовете си от 80-те и 90-те години.

Тези тренди обувки ще откриеш ТУК

Забелязали ли сте как Ариана Гранде интегрира мъжкия oversize суетшърт от ежедневието в аутфит, който може да се носи както всеки ден, така и по други поводи? Ако сте почитатели на свободните кройки, лежерния начин на живот и удобството, то със сигурност трябва да имате една такава дреха в гардероба си. Освен че ще изглеждате стилно неглиже, този суетшърт ще е неотлъчно до вас в прохладните летни нощи и вълнуващите горски приключения.  

 

Суетшърта от тази снимка ще откриеш ТУК 

И за да завършим компактната комбинация, добавяме и един чифт очила, без които никой не би преодолял предстоящите слънчеви дни.

Този модел ще намериш ТУК

Бързаме да ти споделим първи новината, че ще бъде открит нов магазин на District  във Варна Mall Delta на 28 март, а ние наистина се радваме, че дори да потеглим на изток, любимите кецове ще са само на ръка разстояние.

Ето как да оцветиш гардероба си.

А кой е най-новият моден бранд в столицата?

За още градско вдъхновение ни последвай в Instagram

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *