Гласувай и спечели пътуване до Мадрид и билети за BOILER ROOM

Помогни на нашите приятели от Ballantine’s да намерят най-доброто парти питие и спечели вълнуващи награди.

0 коментара Сподели:

Както знаеш, когато говорим за клубна сцена, ние винаги държим да сме запознати с най-доброто от най-доброто, а когато в играта се включат и нашите приятели от Ballantine’s, сме сигурни, че положението ще стане наистина интересно. В абсолютно техен стил и в колаборация с BOILER ROOM те те предизвикват да избереш

и да гласуваш за любима напитка и DJ сет, за да спечелиш невероятно пътуване до Мадрид на 6 юни за посещение на BOILER ROOM парти.

Останалото, което трябва да направиш, е да регистрираш Ballantine’s покупка, което ти дава пет пъти по-голям шанс да спечелиш, а ние стискаме палци да си истински късметлия. Мястото за гласуване е ТОЧНО ТУК, а за да ти дадем още малко стимул, ти представяме и останалите музикални мастъри замесени в парти приключението:

Валери Иванов „Timmo” започва своята кариера през 2008. Скоро след това неговата музика бива разпозната от големи имена като Adam Beyer, Carl Cox, Richie Hawtin, Dubfire и много други в техно индустрията. Работата на Timmo е тясно свързана с легендарния лейбъл, като много от неговите парчета достигат до Топ 10 класацията на Beatport. Също така Timmo е имал представления в топ клубове из целия свят като D! Club Lausanne, EGG London, R2 Marseille, Audio Geneva, както и във фестивали като Contact и Isle Of Summer в Мюнхен, Marvellous Island в Париж и Drumcode Festival в Амстердам.

DiMO BG е house/deep house артист/DJ за 1998 година. Два пъти е отличаван с наградата „Най-добър House DJ“ в България.

В момента DiMO BG е неизменна част от една от най-големите вериги клубове в страната

(Bedroom Beach – Bedroom Premium Club) и през годините е партнирал с имена като MK, David Penn, Franky Rizardo, Sam Divine, Enzo Siffredi, Crazibiza, Manuel Del Mare, RAE, CASSIMM, Peter Brown, Alex Kenji, Supernova, Desciples и други.

Boryana несъмнено е един от най-вълнуващите и талантливи DJ на модерната електроник сцена. Тя много бързо успява да изгради впечатляваща репутация на изгряваща звезда чрез своя талант. Нейният уникален стил на ъндърграунд денс музика е модерен и омайващ – сложен микс от хипнотични и прецизни ритми, оголени бийтове и остро техно, пълно с енергия. Boryana бързо набира популярност в клуб „Мания“, Слънчев бряг, а сега има опит в различни клубове в Маями и Лас Вегас, един от които е Artisan Club. Страстта ѝ не може да бъде оспорена, а отличителното ѝ звучене я откроява като опитен DJ и продуцент.

За финал ти споделяме, че по-хубаво от Мадрид и парти няма, така че не пропускай да гласуваш

ТУК в играта на Ballantine’s и да направиш своя юни музикално незабравим с най-добрата напитка в ръка. Успех!

За още забавление след работно време – виж нашите предложения за тази седмица.

Докато стискаш палци за Мадрид – виж на какво ни научи Испания.

Музиката за очите пък те чака в нашия инстаграм профил.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *