Събития за след работа: 29 април – 03 май

Коктейли, музика и изкуство after work

0 коментара Сподели:

Тази седмична ни е особено празнична – къде работим, къде не, но няма да пропуснем забавленията, коктейлите и добрата компания. Ще изпаднем в плен на пълно наслаждение, без да обръщаме внимание на делничните грижи, защото празниците дебнат от всеки ъгъл. Ако тази седмица се подвизаваш на градска територия, виж къде ще ни откриеш – тук.

THURSDAY LIVE AND COCKTAILS: JAZZALIVE
Четвъртък, 19.30 часа, Спутник

Коктейли в „Спутник“ е ключът към добре прекараната делнична, а и не само вечер. Този четвъртък ще се вихрим на специален джаз лайф, забъркан от Павел Терзийски и Александър Логозаров, коктейлите пък ще са с #ReykaVodka -гаранция за добро настроение в нощните приключения.

TROMBOBBY X SAIGO LIVE – 30.04.2019, БАР ПЕТЪК
Вторник, 20 часа, бар „ПЕТЪК“

Вторник вечер в чил атмосфера и приятна музика на по питие. Едва ли има нещо по-примамливо, което да ни измъкне от къщи. Ще разнообразяваме часовете след работа в познатата територия на бар „ПЕТЪК“ с авторската музика на SAÍGO в компанията на Trombobby.

MOZEI & МИЛА РОБЕРТ
Петък, 20 часа, ул. Г. С. Раковски 138

Помниш ли пространството Mozei, пърформансите на Иво Димчев там? Този път главният заподозрян на сцената ще бъде Мила Роберт, локацията – ул. „Раковски“ 138. Концертът ще бъде с подкрепата на електрическата Били, песните авторски, познати и не, а ако и ти не се задоволяваш с обикновеното, не пропускай да наминеш.

NOKS' CARESS SENSATION. LAUNCH PARTY
Четвъртък, 19 часа, Cosmos Coworking Camp

Ако все още не си станал фен на бранда, сега имаш прекрасната възможност да се запознаеш отблизо с произведенията им. Събират ни в пространството на Cosmos Coworking Camp, за да споделят петата си колекция CARESS SENSATION. Поканен си да отпразнуваш на по питие новите одежди в компанията на готини хора и добро настроение, а каквото си харесаш, може да поръчаш.

THIRSTDAYS @SWITCH
Четвъртък, 21 часа, Switch

Суичваме на вълна танци и музика и запалваме към любимия бар под Моста на влюбените. Знаем, че тук големите купони често се случват през делниците, и нямаме търпение да разсеем работната мъгла с няколко бири, вина, шотове и… каквото дойде. Чакаме те там.

Рап боговете Wu-tang Clan скачат в Балканите

Магията на Meadows in the Mountains слиза в града

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *