В София през уикенда: 03 – 05 май

Всеки ден ни е празник

0 коментара Сподели:

Безкраен празник крещи душата ни. Не само заради дългоочаквания концерт на Лени Кравиц, за който най-накрая дойде време, но и заради всички зелени дни, наредени един през друг през това време на годината. Този уикенд продължаваме да се забавляваме с музика и щуротии напред-назад из града. Няма да се оставяме големите трапези да ни победят и ще намерим причина да станем и да излезем – ето някой супер добри.

Lenny Kravitz Sofia
Събота, 18 часа, Арена Армеец

Част от турнето за 2019 година на Лени Кравиц е и концертът му на родна територия. Ако не си успял да се сдобиеш с билет, не се отчайвай, винаги може да превъртиш социалните мрежи с едно бързо търсене в последния момент. Не приемаме извинения, чакаме те пред сцената.

Wings for Life APP run 2019 – България
Неделя, 14 часа, България

Тази неделя целият свят тича заедно с една обща кауза – гръбначните увреждания да станат напълно лечими. Синхонизирай джогинга си със световната кампания на фондацията Wings for Life, като изтеглиш мобилното приложение и се включиш в колективния рън тази неделя – по този начин ще подкрепиш каузата, а компания ще намериш точно до езерото "Ариана" в Борисова градина в 14 часа. Осмели се да бъдеш част от нещо значимо, чакаме те там.

Æther music vol 5 /Hyenaz live
Петък, 23 часа, TELL ME

Петък вечер в Tell me – малко ли неща ти идват в главата. Този път зад пулта ще има истинска изненада директно от Берлин – експерименталното дуо Hyenaz. Територията на догадките им излиза далеч извън музиката, но определено я използва като инструмент. Приготви се за едно интересно пътуване, за което физическото е само отправна точка. Пътеводители към него ще бъдат любимият Voin de Voinв компанията на Simone Viti and Algorithm.

ИСПАНСКИ БРЪНЧ В OLD IS NEW
Неделя, 11 часа, Old is new

Знаем, че обещахме да те примамим да станеш от софртата, но не сме казвали, че няма да седнеш на друга. В неделния ден се отправяме или търкаляме към познатата локация на Old is new, където ни очаква традиционният за мястото концептуален брънч – тази седмица с вкусотии от Испания. Какво ни е подготвила испанската кулинарна фиеста… в мозъка ни става експлозия от любими вкуснотии и изненадващо или не, ще си ги хапнем с все така неспирен апетит и под звуците на чудна топла музика от усмихнатата страна.

90S STAND-UP * СТРОЕЖА
Петък, 20.30 часа, Строежа

Трима stand-up класици те канят на петъчна забава в култовия бар „Строежа“, а именно Георги Кючуков, Димитър Велков и Дими. Ако и за теб 90-те години никога не са свършвали, не пропускай да се посмееш заедно с нас на култовите шеги от епохата на дъвките „Турбо“, mirc и видеокасетите.

Прея – лоши навици и добри парчета.

В небето на София.

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *