Банските, без които лято 2019 няма да бъде същото

Подбрахме няколко модела, които олицетворяват модните тенденции за плажни одежди това лято

0 коментара Сподели:

Шарени, с връзки, райета, флорални или животински принтове – тенденциите при банските за идващото лято се вихрят смело. Разбира се, точно това им подхожда – както морето се развихря най-бурно след най-горещите дни, така и тенденциите най-смело се освобождават след студената зима. При избора на бански обаче има няколко тънки момента (освен презрамките), а летният шопинг за плажни одежди е по-скоро интимно занимание, към което подхождаме със същото внимание както при избора на бельо. И ако ти самата най-добре знаеш кой модел подхожда най-добре на тялото ти, и в кой се чувстваш най-комфортно, то ние сме тук, за да ти подшушнем с кои дизайни да оставиш най-тренди стъпки в пясъка това лято. Като истински мореплаватели се пуснахме по течението, за да открием моделите, които ни зареждат не само с външен вид, но освен това са комфортни, изработени от качествени материали и с кройка, която да подчертае увереността ти.

Животински принтове и вълни

Безспорен фаворит в моделите на редица водещи марки за пролетно-летния сезон при банските тази година са животинските принтове. Разнообразието е голямо, така че можеш да откриеш нещо за себе си, без да се притесняваш, че зебровите щампи са прекалено ексравагантни за самотен плаж на другия край на света.  Както виждаш от модела от колекцията на Answear по-горе, тенденцията владее не само половинките, но и целите бански, а за по-нежен щрих, често се комбинира с романтични къдрици, нежни панделки или възелчета. Те самите, от друга страна, са възможно най-доброто решение, ако си почитателка на класическите десени, но искаш да добавиш нещо по-закачливо в плажния си аутфит.

Провокирай себе си това лято!

Някои го предпочитат горещо, а това лято парещи модели присъстват в колекциите на почти всички модни марки. Да развяваш развълнувани от вятъра коси по плажа е достатъчно секси, а в комбинация с актуалните модели с изрязани детайли, лятото рискува да стане взивоопасно. Най-хубавото на тази тенденция е, че дори да звучи провокативно, всъщност се води от принципа, че сексапила не трябва да бъде за сметка на комфорта. Изрязаните детайли могат да бъдат съвсем мънички, но вложени на правилното място в дизайна, точно както в модела Stripes Vibes на Answear по-горе или този на Tommy Hilfiger.

Русалка, слънце и богиня в едно!

Shine bright like a diamond! Следващото лято е точното време да блеснеш, защото сред топ тенденциите откриваме ярки цветове и материи с металически отблясък. Доскоро тази територия може и да беше запазена само за русалките, но от настоящата пролет официално ни е позволено да си признаем, че обичаме всички „блескавини“. И в тази тенденция обаче модата е благосклонна през 2019 – освен розови, лилави или ярко сини, отразяващите слънцето бански могат да бъдат и в по-тъмни, а защо не и телесни тонове. Каквото и да избереш, няма да сбъркаш, а ако вече си планувала няколко плажни партита или фестивали край водни басейни, нашият поглед се спря на модела, който виждаш на снимката, и който можеш да намериш тук.

В търсене на правилните половинки…

Половинките категорично са най-популярните бански модели. Всяка година обаче трябва да си знае модата. Това лято можем да забравим за класическите две презрамки и да експериментираме смело. Една, без, завързани – асиметрията е на власт при банските. Моделът на Calvin Klein от снимката пък ни показва как един популярен тренд, присъстващ силно и в градската мода, се пренася съвсем заслужено и в плажната. Освен че са модерни, дебелите презрамки и ластици са удобни и със сигурност решават множество проблеми особено ако си от дамите с по-пищен бюст.

Да си стилен винаги е на мода

Класиката при банските – това са целите модели. Те отново се наложиха като модерни, нещо повече – стават все по-разнообразни. Изрязани, с детайли, изчистени – всеки може да открие себе си в тях. Ние обаче залагаме на абсолютната класика и ти предлагаме един наистина изчистен черен модел на Etam, с който да може да си отдъхнеш между тропика и провокацията. Тези модели са чудесен избор за дамите, които обичат да залагат на аксесоари или когато не си сигурна какъв бански би бил най-подходящ за мястото, на което отиваш.

Всички показани модели можеш да откриеш онлайн на answear.bg. Там те очакват още множество попадения не само за аутфита ти на плажа, но и за ежедневието и времето за спорт. 

В града пък избери неоново и зелено.

Къде да се разходиш през пролетта и лятото в София – local агентите ни те съветват.

Кои са бюти тайните в града?! Виж ги в нашето видео

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *