Подай лимона там: 5 яки неща с любимото кисело

Малките вълшебства, които крие лимона

0 коментара Сподели:

Отказваме да бъдем киселяци и оставяме тази роля на Негово Величество – Лимона. Каква е причината той да е най-известният цитрус във вселената? От галактиката на здравословния живот до съзвездията на опияняващите коктейли – те са навсякъде. Ако все още не знаете какво да правите с последния лимон у вас, ние идваме на помощ. Затова

подай ни лимона там, за да ти покажем неговата магия. 

Разумът казва не, но сърцето казва текила… 

Любимата ни част от живота са дългите купони… и безкрайните спомени от тях. Но какво е едно истинско парти без врага на скуката – текилата? Нейните най-добри приятели завинаги ще останат резенчетата лимон и солта. Освен в помощ на всяка табла с шотове лимонът се вмества и в немалко коктейли. Затова, колкото и да е кисел, той винаги е готов да вкара малко свежест в най-хубавото време от седмицата – петък вечер. И ако се чудиш с какво да посрещнеш компанията у вас – режи лимона, наливай текилата и остави това взривоопасно комбо да си свърши магията. 

След вечер с текила идва сутрин с детокс 

Така и така си го започнал с лимоните, ако подръка ти е останал някой от вчера – ето как може да го използваш. Освен като помощници на текилата те са перфектни за детокс. Вода с лимон е всичко, от което имаш нужда, за да изкараш токсините от тялото си. Този цитрус освежава, детоксикира и помага и за главоболие (знаеш – онзи страничен ефект на всеки купон…). Трябва само да си налееш една кана с вода, да нарежеш лимон (или да изстискаш сока му) и след това да изпиеш тази простичка отвара. Повярвай ни –

ще се почувстваш сто пъти по-добре. 

Да бъде лимон, да бъде чисто 

Колкото и препрати да използваш, винаги остава по едно кофти петно, което не можеш да изтриеш. На помощ идва природата с естествената киселина на лимона. Цитрусовият плод е перфектен за почистване на всякакви повърхности и материали. Можеш както да избелиш старите си кецове с него, да махнеш онова безумно петно от любимата си риза, така и да накараш мебелите си да заблестят. Затова остави белината и всичките ѝ производни препарати – хващай лимона и направи живота си по-светъл с него.

Малки (кисели) тайни 

Не знаем колко е известно, но лимонът може да се ползва и за тайнописно мастило. Сокът му в комбинация с оцет и сол се превръща в средство за предаване и на най-големите тайни на света. Каквото и да напишете на хартията с това мастило, то ще достигне само до този, който знае как да го прочете. А това става, като листът се нагрее. Тогава тайното послание се появява мистериозно върху хартията. Добре де, може би след тази статия най-големите тайни на света няма да се предават точно така… 

Русо, по-русо, най-русо – русо с лимон 

Сваляме шапки пред всички руси мацки по света. Знаем, че техният цвят е един от най-трудните за поддържане и е предизвикателство да поддържаш имиджа на супер блондинката. Лимонът като един блондин помага на косата да е едновременно руса и здрава. 

John Frieda знаят за неговата магическа функция и го използват в последната си подсилваща маска за изрусена коса. 

Go Blonder Lemon Miracle използва специалната технология Blonde Mend и предотвратява бъдещо увреждане на запазената марка на блондинките.

Маската е подходяща за употреба както върху естествено руса, така и върху боядисана или на кичури коса, защото не съдържа амоняк и пероксид. Лимоновото масло в нея пък изсветлява и така помага цветът да се задържи все толкова свеж и естествен. 

За да научиш още за продуктите на John Frieda, последвай ги във Фейсбук.

Направи си лимонада.

Бюти и фризьорските салони в града.

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *