Неастрологичен хороскоп: 17 – 23 юни

С маг Жаклина лятото е вечно

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, с който е вечно лято! 

Овен

Вие никога не се скатавате, трудите се здраво, затова заслужавате и нещо по-различно това лято. На 19 юни в Тринидад и Тобаго (казват, че е една държава, а не две, и аз им вярвам) честват деня на труда. Позволете си една екзотична ваканция там по повода. 

Телец

Надявам се, че сте спестили някой лев през годината и имате достатъчно дни от отпуската, защото вашето лято ще е дълго. Първо на къмпинг в България, после на остров в гръцко, после пак в България и за затапка един септемврийски уикенд за последна цаца, преди да дойде есента. 

Близнаци

Ако се чудите как да отпразнувате началото на лятото,

няма по-оригинален начин от това да отпразнувате по американски 22 юни – деня за водене на домашния любимец на работното място.

В Щатите хората имат култура не само да ходят редовно на работа, ами да водят и животни там. Тук още се затрудняваме с първото. 

Рак

За вас лятото няма как да дойде, защото никога не си е тръгвало. Наблегнете на мастиката и не мешайте с ракия, въпреки че на хартия изглежда добра идея. Юпитер диктува, че това лято само Скорпионите ще имат повече нови бройки от раците. Ако искате да намалите изоставането, режете Скорпионите, въпреки че това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. 

Лъв

Лъвовете не могат да бъдат затворени в клетката на ахтополските бунгала. Те имат нужда от международна сцена. Препоръчвам ви да си наемете малка яхта и да обикаляте бреговете на Сардиния със запотена бутилка „Бургаско“ подръка. Вярна е сентенцията, че лято без „Бургаско“ е като зима без закъснели снегорини! 

Дева

На 18 юни е Международният ден на филателията и имам вътрешното усещане, че на вас този празник ви пасва като ръкавица. Събирайте си марчици, подреждайте ги по година, азбучен ред и красота, пък лятото може да почака. Все пак

вашата силна част ще е чак през август!

Везни

Вашето лято обещава да е със слабо начало и силен край. Не бързайте да ходите до морето отсега. Още не са напръскали хубаво за кърлежи, изгаря се кофти, а и готините пичове и мацки се пускат чак през август. Вместо това ви предлагам да си сложите едни наколенки и да се пуснете към паметника на Съветската армия на 21 юни и да покарате малко скейт по случай международния му празник!

Скорпион

Не е изненада, но

според Сатурн зодия Скорпион ще е с най-много бройки това лято.

На второ място ще е зодия Рак. Имайте предвид, че ако някое Раче ви се дърпа, то е с цел, а не защото не ви харесва. Няма как някой да не ви харесва, това просто не е възможно 😉 

Стрелец

Няма да ви лъжа, очертава се бедно на емоции лято, но пък със запомнящи се пикови преживявания. Какво значи това? Ще има две-три избухвания предимно на Слънчака, а през останалото време ще събирате тен от монитора на работната си станция.  

Козирог

От 6 години ходите на море с един и същи бански.

Сменете го, защото и медузите вече го научиха и дори и те отказват да ви се лепят, докато носите тази антика!

Ако ви се свидят пари за нов, длъжен съм да кажа, че на два знака от зодиака им е предвидено да бъдат нудисти това лято и вашият не е сред тях!

Водолей

Чака ви много хубаво лято. В началото му ще правите неангажиращ секс в района на Несебър и Равда, по средата ще се превърнете в нудисти по неволя, а в края на лятото ще се ангажирате с нов секс без обвързване, този път на южното Черноморие в Китен и Царево. 

Риби

Милички златни душички мои! Вас цяла година ви карат да се пускате по течението, за да ви изядат после с бира съвсем в началото на лятото. Няма, стига с това! Бъдете акули, а не се превръщайте в храна за тях! Експериментирайте и посетете някой нудистки плаж. Само гледайте да не е от онези, на които ходят предимно риби меч!

Ако имате нужда от персонални хороскопи, график на слънчевите изригвания, магии против изгаряне и чадъри за слънце на достъпни цени, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! 

Ако ти не отидеш на остров Крит, Крит ще дойде при теб с три вина

Йога for dummies или как да се подготвим за първата си практика

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *