Огледалце, огледалце, коя бе най-красивата абитуриентка?

Абитуриентката на 2019-а, която заслепи всички останали

0 коментара Сподели:

„Гласувайте за мен!“ беше едно от най-използваните изречения в българския Фейсбук през последния месец. Със сигурност сте от малкото непросветени, ако то не е достигало до вас чрез профила на ваша позната зрелостничка (или нейните роднини). В една от предните си публикации ние също решихме да те запознаем с конкурса „Най-красивата абитуриентка“ за 2019 година, организиран от Dir.bg.

Барабани моля – време е да обявим момичето, което влезе с финес в истинския живот. 

Виж повече: Записки от българските балове

Прелестната Нена Върбанова е тазгодишната носителка на титлата „Най-красивата абитуриентка“. Със своите нежни черти и кристалносини очи тя победи останалите зрелостнички, а конкуренцията за пореден път беше като на конкурс за красота – свирепа. Красавици от цялата страна се включиха в онлайн състезанието на Dir.bg. С какво обаче Нена накара журито да каже ѝ „О, да!“? 

Правото на последна дума беше в ръцете на звездното жури – Ники Илиев, Диляна Попова, Дара и миналогодишната победителка в конкурса – Елица Луканова. Единодушно те предадоха тежката корона на синеоката плевенчанка, която освен с конкуренцията си онлайн трябваше да се пребори и с окончателните десет финалистки с най-много харесвания. Както журито, така и лайковете във Фейсбук показват само едно – Нена е най-добрият избор за титлата. За още снимки на кралицата сред абитуриентките можеш да видиш ето тук.

Стига (бал)амосване

Абитуриенти мразим, студенти – още повече

Гледа ли новото ни видео?! Виж кои са топ местата за брънч в София

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *