Всичко необходимо за твоята морска ваканция

Синьо лято, Lidl лято

0 коментара Сподели:

Отдавна са отминали времената, когато на море се ходеше с москвич, натоварен догоре с провизии. Сега е по-добре да пътуваш компактно, като си готов да реагираш на всяка промяна в плановете. За щастие, каквото и забавление да си измислиш в движение, вече има откъде да напазаруваш, при това на софийски цени: 

Lidl вече имат 15 магазина по Черноморието. 

Добрата почивка се гради на три основни стълба – хапване, пийване и плажни забавления. За всяко от тях вече можеш да се погрижиш в магазините на Lidl на морето, където е винаги гарантирано свежо и изгодно. Освен това с пет магазина в Бургас, четири във Варна и по един в Св.св. Константин и Елена, Балчик, Равда, Царево, Поморие и Созопол шансовете да има Lidl на път или наблизо са огромни. Какво те очаква там? 

Сладолед

През лятото Lidl се превръща в царството на сладоледа с огромно разнообразие от вкусове и разфасовки на собствената им марка Gelatelli. Без значение дали ти се хапва пана кота на клечка, шамфъстък във фунийка, или мислиш да зарадваш цялата компания с голяма кутия солен карамел или бял шоколад с бадеми, ще го откриеш там. При това с оптимално съотношение качество-цена. 

Неслучайно според вкусов тест на IPSOS 92%* от българите одобряват вкуса на Lidl сладоледите. 

Виж повече: Ближи си сладоледа

Слънцезащита

Борбата с безжалостните лъчи на слънцето по време на почивка е една вечна битка. И като във всяка война имаш нужда от непрекъснати доставки на амуниции. Тук идеално се намесва собствена марка на Lidl – Cien, с козметични продукти в различни разфасовки и степени на защита. 

Всичко под марката Cien е дерматологично тествано и се подлага на регулярни анализи от независими и акредитирани лаборатории и институти, 

за да се гарантира едно високо качество даже на тези приемливи цени. 

Бира

Плаж без бира не е плаж. Сега вече може почивката да е истински празник, защото освен собствените им марки Argus и Perlenbacher с добре познатото ни немско качество само в Lidl можеш да намериш крафт бира в кенче на цена, която не те кара да се самоубиеш. Това е Steam Brew Craft Beer с цели 4 разновидности – Imperial Stout, German Red, Imperial IPA и Pale Ale, като 

всяка от тях се прави по специална технология и има собствен, уникален вкус. 

Няма как да ги объркаш – върху безкрайно куул кенчетата им са нарисувани различни герои. 

Виж повече: И замириса на море… и анасон

Плажни забавления

Дори ако си забравиш банските, това вече не е повод за връщане до София.

Огромни са шансовете да откриеш всичко необходимо за плажа в Lidl.

Собствените им марки за текстил Esmara, Livergy, Crivit, Lupilu и Pepperts са пълни с разнообразни оферти за лятото. Освен бански, кърпи и джапанки в Lidl ще откриеш слънцеза­щитни кремове и козметика, очила, комплекти за гмурка­не, плаващи хамаци, водни пистолети и много други предложения за плажни забав­ления. Всичко, което трябва да направиш, е да дебнеш седмичните оферти.

Морска храна и с какво вино да я съчетаеш.

Готините места за хапване и пийване по родното Черноморие.

Гледа ли новото ни видео?! В него показваме топ 3 коктейлни барове в София.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *