PARTY PEOPLE: РЕНЕТА

Познаваме Ренета като слънчевото момиче от нощните софийски клубове... През лятото обаче тя изгрява в Меката на парти живота – Ibiza

0 коментара Сподели:

Наглед тъп въпрос, но защо Ибиса?

Местните казват, че островът или те приема, или те отхвърля…

Тук аз усещам една специална енергия, която ме кара да се връщам пак и пак… Това е третото поредно Ibiza лято и се чувствам като у дома си. Тук са най-силните партита в историята на електронната музика и едни от най-красивите плажове в Европа.

Кои са най-яките парти спотове…
През нощта добре познатите парти места са Amnesia, DC10 & Underground.
През деня най-много обичам забавите с приятели на някоя вила с басейн, както вчера например.

Кое е партито на сезона за теб?
Много впечатлена съм от румънеца Rhadoo, който пуска всеки четвъртък в Underground, и досега не съм пропускала негово парти.

В момента Richie Hawtin пише историята с партита си ENTER, които имат доста по-различна концепция от всички партита, който съм посещавала до този момент. Заслужава си да се посети.

Какво друго освен партита има на Ибиса?
Повечето хора идват тук за парти туризъм, но тук има много, много други неща. Доста интересно беше, когато попаднах в северната част на острова (cala Benirras) за специален ритуал на хипитата, с който изпращат слънцето, свирейки на тамбури всяка неделя. На плажа се събират стотици хора, а отсреща има скала в залива, която наричат „Пръстът на Господ“. Гледката е невероятна и представлението е уникално. Второто магическо място е Es Vedra, която представлява скала, откъсната на няколко километра навътре в морето и изглежда доста внушително и мистично.

Колко ти струва пътуването до там, билети, спане?
Ibiza принципно е доста скъпо място, но ако си планираш пътуването от по-рано, може да свалиш цените за спане и самолет.  

Прочети и какво си поговорихме преди няколко месеца с половинката на Ренета – Dimitri Monev за работата му и концепцията NXT GEN.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *