HUMANS: ТРИ ИСТОРИИ, ТРИ НАЧИНА ДА ОБИЧАШ

Три двойки, които срещнахме на улицата ти говорят за опита си в сферата на любовта

0 коментара Сподели:

Продължаваме поредицата от миналата седмица, в която ще те срещаме с най-различни хора, с истории, от които можеш да дръпнеш нещичко и за себе си. Я урок, я усмивка.
Днес обединяващото звено е „любовта“ и нейните странни пътища и проявления. Понякога неочаквана, понякога поискана, а понякога просто изникваща от нищото, в момент, в който дори не сме я очаквали.

Ще те срещнем с хора, които ще възродят вярата ти в романтиката и неслучайните неща в живота. Любовта към града, приятелската любов, която понякога прераства в нещо по-голямо и любовта, която не познава възрастови граници.

– Няма как да не обичаш в София това, че събира всякакви типове хора. Тук живеят хора от цяла България все пак и точно това я прави толкова цветна.

– Как се запознахте?
– Ние се познавахме от много години, но чак наскоро.. се забелязахме.
– Кое качество харесваш най-много в нея?
– .. когато си играе с косата брои ли се? Не, не е качество.(смее се) Трудно ми е да отговоря сериозно, но може би това, че не е посредствена – отличава се от другите с интелигентност.

 

Срещам ги на улицата с думите: "Мога ли да ви снимам? Много хубава двойка сте!", при което двамата започват да се смеят и се споглеждат усмихнати до уши, като малки деца.
– Тъкмо се развеждам! – казва той.
– Но защо…? – с учудена физиономия измрънквам.
Той размахва ръка в отрицание:
– Не, не! Не с нея! – сочейки жената до себе си – с жена ми!

Ако искаш да прочетеш още такива истории, виж трите истории от миналата седмица, за хората с мечти.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *