HUMANS: ТРИ ЦВЕТНИ МОМИЧЕТА

Трима души, които те учат да бъдеш себе си

0 коментара Сподели:

Неотдавна разисквахме темата за неестествения цвят на косата и колко е важно поне веднъж в живота да разбереш какво е усещането от това да развяваш розови или лилави коси по улиците на града. Момичетата, с които ще те запознаем днес са наясно с това, но също така знаят каква е цената на това да бъдеш толкова различен. Нещо ме кара да си мисля обаче, че нищо такова не би ги спряло от това да изразяват себе си както намерят за добре.

– Хората трябва да знаят, че не трябва да се срамуват от това да бъдат себе си и да показват това, което искат да бъдат. Най-добре е да правим това, което обичаме без да ни контролира мнението на обществото.

– Много странен въпрос ми идва да ти задам и ще го направя – мислиш ли да имаш деца?
– Интересен въпрос, да.. ами – да, някой ден. Но според мен за да имаш деца трябва да си видял всичко. За да имаш опит първо и второ – за да им е интересно с теб. Да имаш какво да им разказваш. Да искат да седнат с мен и да ме разпитват за интересните моменти от живота ми. За мен – трябва да имаш истории за да имаш деца. И точно заради това не смятам, че скоро ще стана родител. Още не съм стигнала до това ниво да имам какво да науча друг човек, още уча себе си.

– С какво се гордееш?
– С това, че когато съм имала тежки моменти съм успявала да се справя. Че съм успяла да си я отгледам и съм я предпазила от всякакви гадости. А в личен план.. че успях да си извоювам свободата. Доколкото мога, разбира се, понеже пълната свобода е утопия. Но наистина вече не се интересувам от това какво мислят хората и чувството е страхотно.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *