LANSON – ЗА ПОВЕЧЕ БЛЯСЪК И КЛАСА

Увековечило стила на Lanson през вековете, шампанското стъпи вече и в България

0 коментара Сподели:

Lanson се стича бавно по стената на наклонената чаша и сякаш шепне: „Изпий ме!“ Шампанско пар екселанс с фини перли, Lanson е перфектен баланс между сила и елегантност, силни аромати и финес. Прави се от сортовете пино ноар и шардоне и се винифицира без малолактична ферментация – историческо решение, което гарантира свежестта на красиво завършените пенливи вина.


 

Lanson е прочута къща за шампанско – една от най-старите, която се намира в Реймс, региона Шампан-Арден във Франция. Основана е през 1760 г. от магистрат Франсоа Деламот и наследена от сина му Никола-Луи – рицар на Малтийския орден, който приема малтийския кръст като запазена марка на бранда. До края на XIX век Lanson е шампанското на кралете на Англия, Швеция и Испания.

Днес това все още е любимото шампанско на английския кралски двор, пие се на „Уимбълдън“ и е много популярно сред звездите. Тази година House of Lanson за  първата година спонсорира един от най-важните турнири  по тенис в света – на BNP Paribas  Masters. Състезанието се проведе през октомври в зала "Берси" в Париж . Това партньорство предожи добра видимост на Lanson в непосредствена близост с най-добрите играчи в света. Шампионът от турнира и номер 1 в света Новак Джокович получи за награда бутилка Jeroboam от Black Label.

Особено голям почитател на  Lanson е и прочутият Ален Дюкас, един от най-големите френски шеф-готвачи. Легендарният черен етикет на Lanson, с едноименната марка Black Label, отдава почит към най-верния клиент на марката – Великобритания.

Увековечило стила на Lanson през вековете, това шампанско стъпи вече и в България, за да направи живота ни по-бляскав. Започвайте да празнувате новата 2015, то те очаква в клуб CARRUSEL, за който можеш да прочетеш тук!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *