НАРЪЧНИК НА ФЕСТИВАЛНИЯ ТУРИСТ

Тънкостите на парти spirit-а на Spirit of Burgas

0 коментара Сподели:

Остават броени дни до най-чаканото фестивално приключение това лято. Ако ти е за първи път или си забравил какво е да сина SPIRIT of Burgas,сме ти подготвили няколко задължителни правила от наръчника на фестивалния турист. Ще се видим на 7 и 8 август на плажа на Бургас!

ДЖАПАНКИТЕ В САКА И БИЛЕТ ЗА ВЛАКА“

Чу ли, че най-забавният транспорт ще бъде специалният EnterTRAIN, който ще върви от София до Бургас със специално разписание и солидна доза музика и парти настроение?

Пре и афтър партито на SPIRIT определено ще бъде във влака, а и не забравяй, че това е и най-екологичният транспорт. Слагай джапанките в сака и бегом към касите на БДЖ.

Х И Д Р А Т А Ц И Я!
Не забравяй, скъпи приятелю, че водата ще е на всеки фестивален ъгъл не е, за да я гледаш, а за да я пиеш. Жегите, макар че фестът отваря врати в 17:00, не бива да се подценяват и Негово Величество Слънцето ще бъде на плажа точно до 20:49.

Водата, припомнят специалистите, е и най-сигурният начин да се предпазиш от главобол на следващия ден след прекомерно посещение на баровете на SPIRIT.

ЛЮБИМИТЕ СТАРИ КЕЦКИ
На плажа на 7 и 8 август ще прекараш сумарно до 20 часа и е от изключителна важност да си подготвен освен с най-добрия моден аутфит, подходящ и за 35, и за 20 градуса и с най-удобните обувки, които притежаваш. Ние залагаме на стария кец, като не изключваме и шанса да се лишим от него, докато скачаме и крещим: Let meee entertaaain youuu. Първо правило на фестивалния турист на плажа: не си губи кеца, ще трябва и да се прибереш.

МАЛКА СПРЕТНАТА ПАЛАТКА, С ДВЕ КРЕСЛА ОТПРЕД
Ако си от тези фестивални ентусиасти, които искат да преживеят пълните 48 часа на плажа, както си повелява наръчникът на ИСТИНСКИЯ фестивален турист, то ти трябват следните (минимум) 4 неща – 1. Палатка. 2. Спален чувал. 3. 1-2 сгъваеми столчета, за да стоиш пред палатка и да гледаш сцената или морето или и двете. 4. Гадже – няма да си лягаш сам(а), я. А, и не забравяй да се сдобиеш с билет за кемпа от Eventim.

ЧАНТА ЗАКАЧАЛКА
Малката удобна чантичка през рамо или раничка, която, освен че ще побере твоите най-важни притежания – билет за фестивала, червило и пари, с които да заредиш своята фестивална карта, ще ти помогне и да закачиш всички значки, тениски, шалчета и обици, с които ще се сдобиеш от фестивалния базар.

Освен наръчник за перфектно фестивално изживяване, селектирахме за теб Топ 10 на летните фестивали в Европа.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *