PARTY PEOPLE: ЛОРА

Лора от вечер до сутрин

0 коментара Сподели:

Лора с мотора е дала пълна газ на летните си емоции и не спира с обиколките на южните ни плажове, барове и борови горички, където е излязла на сезонен палатков лагер. На изгрев и залез-слънце има традиция да скача от щастие за снимка и за здраве. Наш тип отвсякъде.

Къде те намираме в момента?
Намираш ме в Offshore Camp, точно зад Баш бар на къмпинг Градина. Лежа в хамака и гледам към морето.

Кога откри сезона?
Истинското лято за мен започна през юни. Тогава взех назаем палатка (благодаря ти, Ванка) и реших, че това лято ще живея в нея.

Как продължи?
Вече от месец и нещо съм по морските къмпинги.

Всеки ден се запознавам с нови хора и лъчите на новоизгрялото слънце. Често то е фон за една моя запазена марка – скачам и някой приятел увековечава момента.

През деня или през нощта е по-забавно?
Имаше един филм „Лора от сутрин до вечер“… омръзна ми да обяснявам, че Лора от вечер до сутрин е дооооста по-забавната версия.

Какво пиеш през лятото?
На плажа – мента с мляко, бири, Somersby, бяло вино, мохито, шотове и един коктейл с мляко и бисквити за лека нощ, винаги! В София – коктейлите в The Cocktail Bar и „Щастливото прасе“. Абе пийвам си. Ха-ха.

За какво похарчи най-много пари?
За алкохол, храна и за оборудване на палатката. Все пак ми е за първа година на къмпинг и се постарах да има всички екстри и да ми е уютно… направо си е fancy.

Как се придвижваш от плаж на плаж?
Придвижвам се със скутер – пратих си го по Еконт от София до бариера на къмпинг Градина. За кратки разстоя­ния ми е супер. Имах само няколко проблема – с акумулатора и с маркуча, който изпускаше бензин, но за щастие се оправих сама, без да търся (скутер) майстор.

Кога за пръв път отиде сама на море?
С приятели съм ходила на доста места и преди. Сам-сама, тази година. Но както вече казах, тук постоянно се запознавам с нови готини хора, техните съдби и истории.

Какво е нужно на човек да се чувства така одухотворен и свободен?
Всеки намира сам отговорите на тези въпроси за себе си…

Не завиждай, не мисли какво си мислят другите за теб. Прави това, което искаш, а не това, което се очаква от теб. Бъдете като децата – чисти, неангажиращи и без свян.

Виж още party people истории. Ренета!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *