СПЕЧЕЛИ ADIDAS АУТФИТ. ТИ ОПРЕДЕЛЯШ ДРЕХИТЕ

Играй за собствен adidas originals сет, сглобен от теб

0 коментара Сподели:

С нашите приятели от adidas сме категорични за едно: свежите хора не оставят дрехите да ги определят. Те определят дрехите.

Ето защо ти оставяме абсолютно свободния избор да създадеш свой собствен аутфит от 4 части и да го спечелиш! Играй сега, залозите са само в твоя полза!

Ето тук избирай от новата есенно-зимна колекция на adidas originals, следвай чувството си за стил и сглоби собствен сет, съставен от топ, долна част, обувки и аксесоари. Следващата стъпка е да го покажеш на приятелите си.

Победителите избираме от страницата на играта във Фейсбук #celebrateoriginals, т.е. за да участваш, трябва публикацията ти да бъде публична и да не забравяш да поставиш хаштаг #celebrateoriginals.

Иначе сглобеният от теб аутфит няма да се покаже сред останалите оригинални комбинации, които участват в жребия за наградата, а не искаме да пропуснем твоето виждане заoriginals визия. Тагни двама верни другари, може и те да спечелят. Ще бъдете в тон следващия път като се срещнете.

И понеже ни се стори супер трудно да си изберем само по един модел от четирите категории и не бихме искали да ограничаваме нито въображението, нито стила ти,

можеш да сглобиш до 7 сета и всички участват в тегленето на случаен принцип!

Започни играта сега! Имаш време дo 24:00 часа на 29 декември, а на следващия ден обявяваме късметлиите.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *