РЕЦЕПТА ЗА УЮТНА ЗИМА

Новите вкусове на Frutino за пред камината

0 коментара Сподели:

През лятото ти събрахме предложения за разхлаждащи коктейли с вино,а за новия сезон някой друг го е направил вместо нас.

За зимното издание на кеф в чаша са виновни Domain Boyar и двата нови варианта на Frutino. А зимата обикновено има вкус на портокалови корички, ябълка и канела или пък на черен шоколад и люти чушки. Но най-вече зимата има вкус на вино, без което картинката не е същата.

Нашето желание беше да комбинираме всички тези удоволствия за небцето в едно, вярвайки, че ще се получи нещо вълшебно.

Оказа се, че магическият ритуал е просто да отворим бутилка Frutino сира с черен шоколад и люти чушки или пино ноар с аромат на портокалови корички, канела и ябълка.

И понеже обичаме вино, ама и греяно, най-щастливи сме, че можем да си го пием и топло, и с лед. Заради плодовите добавки и естествените аромати вкусът не се променя, само че вече си имаме два вида от божествената напитка.

И колкото и да ни се иска и ние като в рекламите да предупредим да консумираш с удоволствие и мярка, знаем, че мярката е разтегливо понятие. Добрата новина е, че 8-те процента алкохол няма да ти натежат на другия ден, затова чаша или две с наслада, меки чорапи и позициониране до печката е добра идея за всяка знойна вечер.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *