ZOOM IN: ПОЛИНА БИЛОКОННА

Представяме ти лейди Билоконна и нейното ежедневие

0 коментара Сподели:

Яна Лозева

За да отговори на вечния въпрос "какво искат жените", Heineken обръща внимание на гледната точка на нежния пол. Повече за глобалната инициатива "Moderate Drinkers Wanted" на Heineken можеш да разбереш тук!

От доста време насам засичаме Полина по любимите ни софийски места. Тя е от онези руси фурии, които виждаш навсякъде, без значение дали си на предприемаческо събитие, или си се запътил към бара за по няколко бири. Поли е астролог по душа, блогър по хоби, а в професионален план участва в създаването и управлението на брандове. Говори обаятелно и се усмихва очарователно. Тя е безапелационен джедай в света на бизнеса и абсолютен мастър в преговорите. Телефонът е нейното оръжие – от него пише имейли със скоростта на светлината, а още по-бързо качва и групови селфита на любимия си женски антураж. Без повече увъртания, лейди Билоконна и нейното ежедневие.

Как мина сутринта ти? Изобщо как минава един твой ден?
– Алармата ми са душ+кафе+червено червило за тонус. Бързо се пускам към офиса и следват най-разнообразни неща, но всички с една насока – да вдъхвам живот на идеите, които ме кефят и по някакъв специфичен начин ме забавляват. Вечер винаги се виждам с някого за вечеря, разходка или просто разговор на приятно място.

Без какво не излизаш никога от къщи?
– Лаптоп. И за работа, и за хобита, за творчество, за… всичко ми е много важен и много любим. Цаката е за баланс през няколко седмици просто да се правят дигитални детоксикации еднодневки.

Как ще дефинираш понятието „красива жена"?
– Нежна, поддържана, забавна, с добре балансирано самолюбие и осъзнаване на собствения сексапил.

А „красив мъж"?
– Мъжествен, благороден като излъчване и с добри обноски.

Кажи ни топ местата в София, на които обичаш да се забавляваш?
– Tell me, Terminal, Backyard, Долу. Като че ли тук съм най-често напоследък.

А топ местата в интернет, които превърташ, докато си почиваш?
– Портали, свързани с астрология, те ми дават най-много храна на душата, при това определено и разтоварват, след тях adme.ru, goguide.bg от години насам, блогове като на markmanson.com и др.

Разкажи ни за блога си. Какво ще намерим вътре и кое е това, което няма шанс да се промуши през радара ти?
– Снимам и разказвам. Това е моят начин да споделям красивото, полезното и любопитното около мен. В polinasofia.com реално няма нищо кой знае колко софистицирано, но пък изобилстват искреност и момичешко настроение. Обичам да бъда от помощ със съвет, базиран винаги на личния ми опит, а и обожавам да се сприятелявам с нови хора. Най-ценното пък определено е преходът на запознаствата с момичетата от онлайна към офлайна. Вероятно единственото недопустимо в блога би било да пиша за нещо, което не ме интересува. Това е и причината да блогвам умерено често, избирателно.

Разкажи ни за някой интересен човек, който си срещнала напоследък?
– Сетих се за една мисъл, че харесваме в хората не тях самите, а това, как ние се чувстваме в компания с тях. Въпросът е да кликнем. Та Вселената си ни напасва както трябва, а нещо конкретно като история… ще си я запазя за някой друг път.

Сподели най-нелепата свалка, от която си била част?
– Най-нелепата свалка ми е сложно да избера, но общ знаменател доста лесно: нелепо прекалили с алкохола.

А за тази, с която те спечелиха?
– Много ми въздейства пълноценна, чувствена и смислена комуникация, в която се усеща, че наистина искаме и имаме какво да си дадем. Алкохолът, в интерес на истината, често помага на до вчера чуждите хора да елиминират притеснението. Трикът е да пием умерено, да дозираме така, че по време на целия дейт разговорите да са готини, съзнателни и вълнуващи.

Какво искат жените според теб?
– Банално, но мъжете наистина няма нужда да се напъват да ни разберат нас жените в доста от ситуациите. Напълно достатъчно е да ни обичат, да ни уважават и да са ни опора.

Ако пък говорим тепърва за свалка, уважението го виждам като фундамент за едно добро впечатление. И в тази насока: guys, няма как едно момиче да изпадне в душевен екстаз от опитите да комуникира с пияното, но по ваше мнение готиното ви, смелото ви Аз.

Каква е ролята на нарцисизма (т.е. на желанието да бъдем желани) в живота ни?
– Нарцисизмът е самолюбие в излишък. Струва ми се, че в живота ни генерално всичко се свежда до много простичко нещо: когато любовта към себе си е силно занижена или пък е преекспонирана, ни се случват тъпи неща, за да се “усетим” и да се върнем на Себе си.

Каква „суперсила" би ти свършила добра работа из града?
– Да мога да успокоявам с поглед. Работя по въпроса с този меджик, хехе.

А какво си припяваш, докато се разхождаш из него?
– Follow-ни ме в Spotify и ще се следим на воля.

ВИЖ КАКВО СПОДЕЛИ МАДМОАЗЕЛ АЛИС ЗА ПЪТУВАНЕТО И МОДЕРНИТЕ МОМИЧЕТА!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *