Мъжете, на които никога няма да се наситим!

Или няколко типа от силния пол, които никога не излизат от мода

0 коментара Сподели:

Напоследък чуваме доста оплаквания и от двата пола, че отсрещната страна вече за нищо не става, че не са останали нито свестни мъже по Земята, нито свестни жени, които да нямат съмнително минало като „детегледачки“ в Гърция. Интересното е, че честно да си признаем, ние познаваме и прекрасни дами и още по-прекрасни младежи, които си търсят нещо повече от one night only, но по някакви мистични вселенски обстоятелства тези две половинки от едно цяло никога не се срещат. Решихме да прибегнем до нещо по-добро от стрелите на онзи вечно пияния с „К“ и да ви покажем няколко типа мъже, които не само че никога не излизат от мода, но и са вечни. Точно като добрите целувки и хубавото вино, а ние пишем и плачем…

ДЖЕНТЪЛМЕНЪТ

Мислите си, че си е отишъл с динозаврите и инките. Или че за последно го видяхте да се качва на космически кораб и да отлита към по-топли вселени. Не, мили дами, той още е тук, точно толкова качествен, какъвто винаги е бил. Ако срещнеш този тип изчезващ градски вид, трябва да знаеш, че или си уцелила джакпота, или пиленце ти се е изакало на чисто новата чанта, защото късметът със сигурност те обича. Ама много!

Виж повече: 5 козметични продукта, които всеки мъж притежава, но се срамува

Той е класика, като червено Ферари, малка черна рокля или пиле със зеле и никога няма да те разочарова.

Отварянето на врати, подаването на ръка, плащането на сметки – всякога за всичко, червените рози на възглавницата ти сутрин, късните залези и ранният секс, това са нещата, които са му вродени, а такъв талант никога не се губи. Толкова естествено ти организира излет с шампанско и кристални чаши на красива гледка, че се чудиш дали си мие зъбите със същата лекота, с която резервира хотели, пуска джаз и сваля рокли. Този мъж знае как, защото е от старата школа и колкото и да не ти се вярва, ти си едно еманципирано момиче, което отчаяно се нуждае от точно толкова клиширана и прекрасна любов!

ЛОШОТО МОМЧЕ

Нищо лошо му няма на момчето. С разликата, че на теб ти става лошо всеки път, когато видиш татуираното му тяло, най-често с рани и белези от различни приключения, за които никога не му се говори. Той не ти звъни, не ти сваля звезди, винаги е някъде с някого. Винаги никакъв го няма. Той няма да ти се обяснява в чувства, нито пък ще ти каже, че си „неговото момиче“. Той просто е – див и прекрасен, точно такъв, какъвто ти харесва.

Най-вероятно е да те заведе на покрива на някой блок вместо в изискан ресторант или да ти даде пръстен – бирена капачка, вместо нова рокля, но точно това му е очарованието.

Прилича на подобрен вариант на училищното ти гадже, само че сега сте големи, а той е опасен и лош и ти не можеш да направиш друго, освен да му се отдадеш тотално. Бонусът са мега яките тениски, с който ти дава да спиш, и отборът от супер готини менчета, с които мистър „не ме ебе“ излиза постоянно. С хубавото лесно се свиква.

СВАЛЯЧЪТ

Знаем, че знаеш, че той не е цвете за мирисане. Но също знаем, че по някакъв особен начин това безумно те привлича. Какво им прави на всичките тези жени – този, е въпросът, който живо те вълнува и колкото и да не ти се иска, ще се наложи да разбереш от първа ръка. Чувала си за поне дузина приятелки, роднини, познати, братовчедки от провинцията, полякини, рускини и унгарки, които вече са го тествали, но не можеш да спреш да мислиш за заучените му фразички и силни ръце. Колкото и да е странно, ние, жените, имаме склонност винаги да се бутаме между шамарите, а в този случай си е направо задължително да отидем там, където най не ни е работа. Точно заради това този мъж класика винаги е на мода и попада точно тук, под номер три.

Виж повече: Как влияе липсата на женско присъствие върху мъжете?

СТАР, НО ЗЛАТЕН

Той се дразни да му викаш „татенце“, но реално ти точно така го наричаш пред приятелките си. Бонусът му е, че може и знае всичко, защото вече е на такава възраст, че детските глупости и келешарски изпълнения са твърде ниско за неговия стил.

Той е класа, която те кара да настръхваш и да се глезиш безобразно, а в прошарените му коси, набола брада и тежък парфюм има нещо, което прави възможно и завладяването на света, и ранното ставане в неделя.

Докато си с него, не се държиш никак прилично, защото знаеш, че в края на деня трябва да си заслужиш „напляскването“, а безплатните уроци за живота, които ти преподава, си сигурна, че не могат да се научат и в най-дебелата книга. Брат е на Джордж Клуни, но по-хубав, модерен и само твой.

СПОРТИСТЪТ

На нас Гришо ни е прекалено сладникав, но виж, ако си от онзи тип мацки, които от малки мечтаят да работят футболни съпруги или минимум Никол Шварцингер, значи този тип мъж попада в личния ти топ 5 на вечните мачовци. Той е със стегнато тяло, желязна дисциплина, финансово красив и е роден победител. Учените пък са доказали, че спортистите са с по-висока от стандартната концентрация на свободен тестостерон в тялото, което ти гарантира доста приятни изживявания, след като се прибере от тренировка. Доказва го и известната снимка на Николчето, сещате се… Минусите са, че този тип джентълмени обикновено си търсят мацка украса и е вероятно просто да го следваш по света с идеалната цел той да гради велика кариера, но какво е тази жертва пред това да си винаги на първа страница в изданията и собственият ти мъж да е детската мечта на стотици тийнейджърки по планетата.

АРТИСТЪТ

Виж повече: Мъжки превод на женските причини за раздяла

Премреженият поглед, „висотата“ във всичко, което прави, о, дами, артистите във всякаква форма и сюжет наистина са мъжете, които разбиват сърца. И независимо дали снима, прави графити, театър, рисува, твори музика или танцува, артист се раждаш и завинаги оставаш такъв.

Тези мъже знаят как да те вкарат „във всякакви филми“, а леката драматична нотка, с която се случват нещата, ги прави още по-вълнуващи.

Ако си с него, най-вероятно ще ти се иска да бродите по нощните улици като лунатици, да чупите чаши, да прескачате огради и да заспивате по светло. Важното е случващото се да е голямо, с драматични сцени и грандиозен финал. Тази любов е по-филмова от всяка друга, а мъжът артист ще те накара да си минимум Пенелопе Крус във „Вики, Кристина, Барселона“. Само те съветваме да внимаваш, защото понякога от толкова много искри пожарите са фатални.

СЪСЕДЪТ

Познаваш го от години, той е съседското момче и винаги е бил сладък, но дотам. Истината обаче е, че именно той е герой във всички любовни комедии от тук до другото полукълбо, а напоследък мечтае да стане боксьор и ето че резултатите са налице. Вашите често го канят на вечеря, като малки ти е бутал колелото до вас, но днес си сигурна, че искаш да гледате филм у тях в петък вечер. Всяка петък вечер. Чаровен, нормален, ненапрягащ, момче от квартала, което всички харесват. Златната мантра, че те познава до болка и тайно те е наблюдавал през последните години, е гаранция за щастие, а този младеж определено знае как да ти го осигури. Остава само да пресечеш улицата, момиче!

Виж един наш любим мъж, чиято мисъл може да лежи на нощното ти шкафче!

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *