ТЯ НЕ ИСКА ДА ВИ РАЖДА ДЕЦА, ПОНЯКОГА ПРОСТО Й Е СКУЧНО

Без салати и вричане във вечна любов – просто секс, както на момичетата им харесва

0 коментара Сподели:

Имам свестни и красиви приятелки. Не са много, но са пичове. Напоследък обаче забелязвам една доста обезпокояваща тенденция, която става толкова масова, че чак някак притеснително се получава. Проблемът идва от това, че мъжете или някои мъже наистина сериозно се объркаха. Често чуваме фрази от типа на „Абе, бате, тая е луда по мене“, „Тая толкова е захапала, че не мога да се отърва от нея“, „Тя ме сваля, иска ме“ или „Скъпа, много си готина, но не може ли само да спим заедно? Виждам, че си много влюбена, и не искам да те нараня“.

Ако горните изречения бяха отправени към някоя влюбена до уши девойка, това със сигурност би я увредило емоционално дълготрайно, а сълзите й и изяденият от нея сладолед късно нощем биха образували конструкция с дължината на Великата китайска стена. Подобни реплики обаче, отправени към моите приятелки пичове, биха предизвикали само неистов смях и потупване по рамото на въпросните господа. Отговорът, който ще последва, вероятно би представлявал нещо от рода на „Бебчо, айде успокой се малко“ или „Ти сериозно ли?! Стегни се!“.

Понякога за всеобща изненада и вселенско недоумение на джентълмените от всички краища на целокупната земя (внимание, сега ще ви изненадаме!) – ние не искаме да сте любовта на живота ни, не искаме да ви раждаме деца и да ви режем салата, не ви сънуваме всяка нощ и не сте нито първият, нито последният мъж в живота ни.

Понякога, мили ми хора от Марс, ние искаме абсолютно същото както и вие – секс. Да, и точно толкова е просто. Старомоден, класически, първокачествен, размазващ, удовлетворяващ, пълноценен секс. И когато имам предвид, че искаме само това, наистина имам предвид – само това. Без кавички, условни наклонения, иносказание и прочие. Както в добрите праисторически времена, когато сте ловували бизони и сте ходили само по листо, така и днес нещата не са се променили много, с разликата, че и ние ловуваме.

Работещите и заети момичета, които имат принципи, цели и доста неща за вършене, често изпитват нужда да си подарят отпускаща вечер, без ангажименти, условности и бели прелитащи гълъби на залез-слънце. И колкото и да не се връзва във вашата схема, не си режем вените и не припадаме в екстаз всеки път, когато си или не си вдигнете телефона – просто набираме следващия номер.

И в това няма нищо обидно, странно или различно. Знаем, че вероятно изглежда много по-красиво да припадаме по дългите ви мигли, безупречно тяло или красива нова кола. Знаем, че вероятно ще е по-добре да изпитваме чувства, да роним сълзи или да ви пращаме романтични есемеси в обедната почивка. Знаем, но за съжаление точно от тези неща ни се повръща – също толкова, колкото и на вас.

Последния път, когато видите тя да ви е звъняла в 4 сутринта, бъдете сигурни, че едва ли иска да й предложите брак или не може да живее без ослепителната ви усмивка. Тя най-вероятно си търси компания.

Приятна и неангажираща и повярвайте ми, ако не й вдигнете, няма да ви се разсърди, ама хич. Или ще се завърти и ще продължи да спи, или ще си набележи нов „приятел“ за някой друг път. Реалността доста пъти не се припокрива нито с мъжката, нито с женската представа за нещата, често обаче, преди да заподозрем някого в „лудо влюбване“ в собствената ни незаменима личност, можем леко да помислим, и то с горната глава.

Скуката също е основен фактор в играта. От скука са се родили много връзки, много деца са проплакали и много сърца са се разбили, безвъзвратно.

Когато на една дама й стане скучно, може изневиделица да се окажете в доста благоприятна позиция. И това няма да е вследствие на това, че тя тайно е проверявала профилите ви в социалните мрежи ден и нощ или ви е мечтала в продължение на години. Няма да е и защото знае името на любимия ви отбор или сте й направил силно впечатление с уникалните си интелектуални умения. Не.

На нея просто ще й се забавлява. Качествено, еднократно и по възможност удовлетворяващо. На сутринта няма да се налага да й правите кафе или да се чудите как да я изпратите бързо, викайки й такси. На сутринта тя ще си е тръгнала много преди да сте се събудили, а чист късмет би било, ако някога, засичайки се в кварталния супермаркет, си спомни как се казвате. Интересното в случая е, че за общото ви удоволствие дори няма да ви се наложи да й купите  Mini Cooper или да я запознаете с вашите. Услугата е безплатна и взаимна, а след нея най-често се казва нещо и то не е „обичам те“. В реалния свят му викаме „мерси“. И то наистина е от сърце.

Една приятелка казва, че „жените се превърнахме в мъжете, за които винаги сме мечтали“. Аз обаче не съм съгласна. Според мен всички се превърнахме в дами с коректно поведение. Такова, каквото и на господата им харесва – без драми и уговорки. Поведение на момичета с конкретни желания. Поведение по най-правилния начин – мъжкия. Just like a boy!

И НЕ ЗАБРАВЙТЕ – ЖЕНАТА СИ Е ЖЕНА И АКО ПОИСКА И ПРЕЗ СКАЛА ЩЕ МИНЕ!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *