3 + 1 коледни каузи, с които да усмихнеш поне едно дете

Доброто е добро по всяко време на годината

0 коментара Сподели:

Финалното обратно броене за зимните празници започна, а в последната седмица преди Коледа имаш шанс да направиш поне няколко добри дела. От Timeheroes търсят герои, които да зарадват някого с коледен подарък или жест. Какви са възможностите за добрини, прочети по-надолу.

Изпрати полезни подаръци на деца в неравностойно положение в Роман
До 27 декември

Училище по изкуствата „Оцвети ми лято“ всяка година събира деца от различни институции, за да отпразнуват заедно Коледа. Ако искаш да допринесеш за празника им, можеш да изпратиш материали, с които да рисуват и творят, или пък различни весели игри. Можеш да ги зарадваш и като просто изпратиш нещо вкусно за коледната трапеза.

Направи личен подарък на дете
До 30 декември

От сдружение „Гаврош“ също имат нужда от твоята помощ, за да направят празника на 35 деца по-хубав. Можеш да приготвиш индивидуален подарък за някое от децата, да го опаковаш и надпишеш и после да го пратиш на адреса на сдружението във Варна. Ако имаш въпроси какво е подходящо, можеш да се свържеш с тях по телефонна за насоки или пък да пишеш в мисията тук:

Направи сам
До 28 декември

Фондация "И АЗ МОГА / I CAN TOO" работи за децата със специални нужди и тяхното по-добро приемане от обществото. Това, с което можеш да им помогнеш в тяхната геройска дейност, е, като запретнеш ръкави и сътвориш сам коледни аксесоари, които да се продават на благотворителни базари. Къде да занесеш направеното от теб, можеш да научиш в мисията им тук.

Все още имаш време да създадеш и собствена идея за добрина и да направиш някое чудо. Ако пък не успееш до Коледа, можеш да го превърнеш в своя мисия за 2017 г. и да го споделиш със съмишленици в сайта на Timeheroes.

Виж още една форма на добро.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *