10 неща, които щях да правя, ако бях жена: Илиян Любомиров

Попитахме петима градски агенти какво щяха да правят, ако се проврат под дъгата

0 коментара Сподели:

Виктория Петрова

"10 неща, които щях да правя, ако бях жена" е поредица от пет разказа на познати градски агенти. Следи какво имат да ни кажат те на страницата ни, обещаваме, че ще бъде много интересно. Започнахме с момчето, което пише престъпно добре – Стефан Икога, за да продължим с "мастъра на думите" Илийката от Лого5, а днес те срещаме със създателя на "Думи на 4 гуми" Илиян Любомиров, познат още като Августин Господинов.

10 неща, които щях да правя, ако бях жена…

Ако бях жена, щях да ходя винаги с изкълчени глезени от опити за ходене на токчета по софийските тротоари.

Щях да имам и най-косматите крака, защото никога не съм разбирал бръсненето, епилирането или, не дай боже, коламаската. Щях да си имам мъжка компания, защото без значение мъж или жена си, да си с още 4 кокошки е натоварващо.

Като по-млада щях да ходя по клубове и да се правя на Моника Белучи, захапала цигара и чакаща поне 10 мъжки ръце да й поднесат огънче.

Щях да съм муфта мадама вероятно. От тези, които си поръчват една количка на бара и чакат с отегчение кой досетлив левент ще се сети да им поръча водка. С косматите ми крака и изкълчените глезени щях да си карам дълги нощи само на безалкохолно, но нямаше да се предавам. Щях да имам приятел гей, леко кривоглед и плешив, за да сме равностойни, когато се оплакваме една на друга какви боклуци са мъжете. Щях да имам профил в бгмама и всеки мой пост да започва със „здравейте, мами“. С годините щях да се издигна до админ и да гостувам при Гала, за да разказвам за хомеопатичните сили на уринотерапията.

Стига глупости. Ако бях жена, щях да се грижа за здравето си, като не забравям профилактичните прегледи при мамолог.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *