В търсене на изгубения… оргазъм

Няколко неща, които може би ти пречат да стигнеш до фойерверките

0 коментара Сподели:

Пролет е, птичките пеят, дъждецът си ръми, а някъде из прашните улици на градовете ни безпризорни се скитат оргазмите на толкова много наши съгражданки. Гладни, просещи жени от всички възрасти обикалят местата, на които са ги видели за последно тези палавници, които така, без да кажат, са напуснали любовните постели.

Жената прекарва живота си в търсенето на перфектния мъж, идеалната диета, съчетание между хапване на каквото си поиска и нулево потене във фитнеса, на идеалните обувки, които да са достатъчно високи и неочаквано удобни и… в търсене на съвършения оргазъм. И колкото повече търсим, толкова повече губим надежда, че ще го открием.

Знаете за какво ви говоря, момичета. За онова разтърсващо усещане, което кара земята да се пропуква и пластовете й да се разделят.

Изпълва тялото ти с топлина и те кара да искаш още. Или може би не знаете за какво говоря. В плен сте на свят без оргазъм, налага ви се да се молите за това, което ви е изконно право в ролята ви на жени. Дръжте се! С вас съм! Ще ги намерим подлите оргазъмчета, пък ако ще и да пукнем, опитвайки се.

Оргазмът ти е в главата
И нямам предвид, че мислиш само за него, макар и такъв ефект да има липсата му върху живота ти. Така както по време на диета мислиш само за торти, така е и с оргазма. Само че тортата можеш да си я хапнеш по всяко време с малък остатъчен ефект гузна съвест и килограмче на ханша, а оргазмът… е, той си е утопия. Мисълта ми е, че в основата на всеки разтърсващ оргазъм е едно съзнание, което е готово за него. Лежиш си по гръб, с разтворени обятия си готова да приемеш своя мъж и в същото време си мислиш… какво ще хапнете след секса, дали те намира за достатъчно секси, дали не си пуснала и някоя розова блузка с бялото пране. Женският мозък не спи, особено в моментите, в които му се налага да е особено тих, за да може тялото да се наслади на някои дългоочаквани наслади.

Иначе казано, колкото по-бързо успееш да се отървеш от ненужните мисли и се отдадеш на случващото се под и над завивките,  толкова по-голям е шансът дългоочакваната среща с оргазма ти да се осъществи.

Оргазмът ти е в краката
Ето един практичен съвет за търсещите разтърсващо преживян оргазъм: наскоро научих, че да правиш секс с чорапи ти гарантира достигане до оргазъм. Това важи и за двата пола.  Нещо свързано с кръвообращението, колкото по-топличко ти е на краката, толкова по-топло ще ти стане… и на други места. Дами, забравете за посещението при педикюристката. Съсредоточавайте се по-малко върху външния вид на ноктите си и повече върху избора на секси бельо… за краката ви говоря.

Оргазмът ти е в…
Малко ще е неудобно да сме по-конкретни, но знаете за какво ви говоря. За онази митична точка, която много са се опитвали да достигнат, но са се отказвали точно преди финала. Женската физиология е сложна и непозната за много мъже. Наставленията са хубаво нещо, чудесно е да можеш да говориш с партньора си за това, което ти харесва или не ти харесва, и все пак да не превръщаме това невероятно преживяване на сливане на две тела в чист битовизъм. Нека да подбираме думите си внимателно и да подхождаме към действията с готовност те да ни доведат до  очаквания финал.

Колкото повече говорим за това и колкото повече се наставляваме, ако все пак не достигаме до мечтания финал, можем да потърсим вината в Холивуд. Горещ мъж скача върху секси жена и само след едно кратко изпъшкване и тя вече е свършила. Първо: няма такъв мъж, който да те възбуди само с поглед до степен да си готова за големия финал след два тласъка. Второ… е няма второ. Това е всичко. Женската физиология е по-сложна от реактивен двигател и много по-трудна за задвижване от самолет с дистанционно управление. Може би затова е толкова трудно за много мъже да се справят с нея.

Опитът ми, натрупан от внимателно наблюдение и преживяване говори за това, че проблемът обикновено е в главата. Колкото и сексуална да си, винаги може да възникнат трудности в намирането на оргазма. Имам две добри новини за вас. Първата е, че според нови проучвания с напредването на възрастта при жените нараства шансът за получаване на разтърсващ оргазъм. Можем с трепет да дочакаме да минем 40-те, за да изживеем главозамайващия финал, но въпросът ми е кой ще чака, за да ни го достави.

Второ: решението винаги може да се окаже по-близо, отколкото си мислим, именно в нас самите.

Докато дойде моментът, можем просто да се наслаждаваме на прекрасното изживяване, което е сексът с любим човек. Сега си казвате, че нещо съм полудяла и че секс без оргазъм е като поничка без пълнеж. Да, ама не. Сексът е толкова много неща. И вместо да се напъваме да предизвикаме финалния акорд, можем просто да се отпуснем и да се наслаждаваме на цялостната мелодия. И вместо да се скиташ по улиците в търсене на единствения и най-разтърсващ, прибери се и сама го покани да дойде. Резултатът може да се окаже главозамайващ.

Fuck Buddies…Просто секс или не може без чувства?

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *