Скъпи, хванах букета

Кога една жена е готова да каже „да“

0 коментара Сподели:

Всеки има по един хубав спомен от сватба в живота си. Някои критици биха казали „двама луди, сто гладни“, други с опит „може и без това“. Аз бих казала „давай смело, ако имаш защо…“. Точно в разгара на сезона на монокините има и жени, които си покриват лицата с бяла дантела и решават да загърбят егоистичната пошлост и да се отдадат на нещо по-силно от всичко досега.

Но кога решаваш да оставиш всички твои стари навици в кофата, за да бъдеш официално госпожа?

Бях шаферка на една прекрасна сватба. В 2 вечерта след няколко обърнати чаши вино и много емоции резюмирах целия ден. Осъзнах, че каквото и да правиш, любовта не става насила. Спомних си, че връзките ми преди минаваха в непрестанно късане на маргаритки, по цял ден и цяла нощ. С всеки един се чудех обича ли ме, не ме ли обича. В тези моменти последното, което исках да видя, е как двама души се женят.

Защото знаех, че човекът, който ще ми падне на колене с пръстен в ръка, не е този, който не ми вдига в 2 през нощта и ме оставя вкъщи сама.

В момента, в който пред олтара застанаха този мъж и тази жена, повярвайте ми, небето засия и всичко стана толкова смислено…Защото в очите на влюбения има искри, има надежда, има живот.

Ако не си влюбен, трудно ще ти бъде да минат тези 12 часа… и да ти се иска да се омъжиш, няма да има за кого… тогава настървено ще започнеш да търсиш някой кавалер по масите да си кажеш палаво с него „наздраве“. Но, мила, нищо не става насила.

Когато се наредих за букета с още 15 обвързани и необвързани мадами, изпаднах в еуфория. Настървено чакахме булката да хвърли букета към нас. А в този момент на всяка дама й минават много различни мисли през главата. „Искам ли семейство?“, „Той ли е мъжът за мен?“, „Щастлива ли ще съм?“.

А аз нямах време да мисля, разбутах всички и скочих, за да грабна букета. Знаеш ли, когато имаш мъж до себе си, скачаш по-високо… а когато това е човекът за теб, съдбата направо ти подава букета в ръцете.

Но ако се чудиш дали да пристъпиш олтара, знай, че жена, която брои на пръсти позитивните черти на мъжа си, не е за брак. Тази, която търси мотиви да бъде с някого, по-добре да не прекрачва олтара. И да мечтаеш от малка да си булка, ако не намериш тази рокля, която да ти пасва, и този мъж, който да те обожава, недей.

Действай, ако имаш защо. Ти просто знаеш, че си готова за сватба. Няма въпросителни, няма колебания. Затова и изтичах, за да обявя на света, че хванах букета!

Представяме ти кратък наръчник за шаферки…и да скачаш смело за букета!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *