Да се срещаш с мъж, а не с момче

Означава да се превърнеш в жена, а не да си тъжното момиче, което много объркани момчета нараниха някога

0 коментара Сподели:
Да се срещаш с мъж, а не с момче

В продължение на години ден след ден пътувах с автобус до работа и маршрутът минаваше точно покрай един специален подлез. На входа на този подлез беше последната ми целувка с моето момче, което никога нямаше да порасне. Спомням си как вървях по стълбите надолу и с всяка крачка нещо в мен се разрушаваше. Всеки има такива места. Ние с него имахме много общо. Той се обичаше и аз го обичах. Край. Все по-вцепенен гледаш в една посока, което започва да пречи да откриеш взаимната и разрастваща се любов, която търсиш, и решаваш да отместиш поглед, да се сбогуваш с устни и без думи.

Хората се променят заедно с отношенията и в края на една връзка никога не оставаме същият човек, който сме били в началото.

Ние постоянно взаимодействаме с новите дни, средата, която става част от нас и ни обладава в магията на изкушенията си или трудностите от житейски капани. Може би във всеки мъж се крие едно дете и това е най-хубавото нещо, което може да се случи, защото децата винаги мечтаят да пораснат, да се развият и да станат големи. Едновременно с това запазват своята невинност и чистота въпреки страстта, на която са способни, а шегите им могат да изпълнят със смях и най-мрачната стая.

Проблемът не е да се срещаш с мъж, който крие дете в себе си, а да се срещаш с момче, което иска да си остане такова и никога да не израсне достатъчно, за да бъде мъж.

Не се учиш, не летиш, но едно е сигурно, че потъваш в движещи се пясъци от илюзии, всяка една прашинка от тях полепва по теб и те обездвижва в едни паразитни отношения. В желанието си да имаш сериозна връзка се губиш и обхождаш всички грешни пътища, за да я достигнеш.

Да се срещаш с мъж, а не с момче означава най-накрая да престанеш да бъдеш момиче

и да се превърнеш в жената, която заслужаваш да си. Големите хора знаят кои са, къде да те заведат и да очакват само от себе си, а не от другия. Малкият човек е сърдито момиче или нацупено момче, което винаги обвинява другия за всичко. Идва момент, когато оставяш момчетата в миналото, защото мъжете знаят добре, че „връзка“ означава, че никога не е виновен само единият, който участва в изграждането й. Не ги е страх да погледнат към себе си, когато отношенията зациклят и губим общия си ритъм. Не бързат, но не те карат да чакаш, не те чакат и прекалено дълго. Те са като хронометър – можеш да чуеш как се движи стрелката, която отмерва взаимния ви напредък и не те спира от любимите ти хобита, разходки и лична индивидуалност. Всяко ограничение се превръща в мит, а историята на бъдещето пишете заедно.

Да бъдеш докосната от истински мъж е да изживееш целия си потенциал на фатална жена, лолита, муза, богиня и вихър през всеки един миг от вашата взаимност и след края, ако дойде, не се чувстваш като изоставено момиче, а като борбена самостоятелна единица, която сама контролира живота си.

Истината е, че за да привлечеш зрял партньор, трябва да се превърнеш в такъв,

да прочетеш знаците, когато едно поведение е прекалено недодялано, че един човек остава назад, колкото и да го дърпаш за ръката. Колкото и автентичен да си, не можеш да носиш партньора на гърба си дълго време, когато той закърнява и по този начин пречупва твоя собствен гръбнак. Всяка промяна е страшна, но необходимостта да сме си все същите е пагубна, защото, ако не се приспособяваме към промени, се превръщаме в паразити, а когато успеем да се преобразим, развиваме нови качества.

Ние сме като течности, а водата може да си намери път навсякъде, за да потече, за да изпълни света с чистотата си.

Срещите с истински мъж са най-трудни, защото трябва да изхвърлиш своята изкуственост и да бъдеш все по-истинска за него. Той няма да ти обещава перфектния живот, но с него не е нужно да жертваш която и да е стойностна част от себе си, за да го направиш щастлив.

Да се срещаш с мъж означава, че си подбрала правилната жена от себе си,

която няма да пренебрегне емоционално никоя част от теб и света, защото вече познава значението на думата „чест“. Чест да бъдеш своята най-добра форма и ето че е време за срещата ми с него далеч от подлези и чувство за разруха.

Но внимавай да не попаднеш на някой, от онези недостъпните…

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *