Brunchy Saturday: Приготви се за Великден

От свежите салатки, агнешкото за ценители и пухкавите козунаци, че чак до захарни зайчета и щипката лалета, която краси трапезата

0 коментара Сподели:

Тази седмица още отрано се отдаваме на почивка и вкусни великденски приготовления. Ако ежедневно намираш оправдание да не се завърташ много дълго в кухнята, то тези дни имаш възможността да изпипаш следобедните трапези до последния детайл. Вдъхновяваме се за ъпгрейд на традиционните великденски вкусотии –

от свежата пролетна салата и вкусното агнешко до сладките изкушения в специална празнична премяна.

Месото освен традиционното може да приеме формата и на симпатични котлети, също смело го добавяме и към бургери и тостове. Приготвяме пухкави козунаци с всякакви съставки – от стафиди и шоколад до цветни захарни топченца. Можеш да преобразиш обичайните големи в мини версии, които да украсиш индивидуално. Предизвикай сетивата си и се остави да те поведат към кулинарно уикенд приключение. 

 

Ето къде да се забавляваш до края на Април.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *