10-те най-дразнещи влогърки в интернеДа

Една специална селекция от момичета, които просто нямат спирачки

0 коментара Сподели:

Те са млади, красиви и надъхани, имат мнение и не се притесняват да го изкажат на глас пред камерата, напук на хейтърите и за радост на феновете. Всяка от тях е ярко блестяща звезда в своя собствена малка вселена; самосъздало се селебрити; завършен продукт с рафиниран, софистициран вкус и уникален стил; рядък и екзотичен животински вид.

Преди години пътят от детската стая до ефира е отнемал дълги години и е изисквал натрупването на известен опит, сега е необходимо единствено да си протегнеш малко повече телефона и после да оставиш потока на съзнанието да се лее на воля. Ето най-успешните в това занимание:

Симона Колева

Симона Колева е типичен представител на хубавките киселки богати момиченца със свръхсамочувствие без покритие и нереални очаквания за живота, която обаче някак си успя да намери своето място в уеб пространството и даже роди един хит – обиколката на къщата ѝ, където дизайнерската кухня е супернеизползваема, но пък има две стаи, пълни догоре със смразяващи кръвта обувки.

Симона е на 20, зодия Водолей, родом е от Варна, учи „Управление на бизнеса и предприемачество“ в София, но голямата ѝ страст е модата, а мечтата ѝ е да работи като „изследовател тип От местопрестъплението Маями“.

От видеата ѝ разбираме, че е много ревнив човек, а също и че след като си купила всичко цветничко и хубавичко за 15 септември, губела желание да учи, защото оставала с усещане, че си е свършила работата. Ами да – явно влогът е чудесен път за кариерно развитие. Най-велик цитат: „Не може някой да излезе без мен, просто не може… Аз съм забавна, добра (дълго замисляне). Оставаме на това, че аз съм забавна“.

Виж повече: 8 нелепи бг рап звезди

Десислава Стоянова

Да не се бърка с едноименната водеща на „Преди обед“ по bTV.Тази Десислава е кръстена на баба си Добринка и дядо си Стефан и ако се чудите какво означава името ѝ, това е „да постигнеш слава“. Оригинално е от София, живяла е в Синеморец, в Бургас и в Америка, щата Мичиган. И да, най-често задаваният въпрос е: „Какво, дъ фак, си е причинила на устните?“, така че нека дадем отговор веднъж завинаги: това са филъри с хиалуронова киселина, като човекът, който ѝ го е причинил, трябва да бъде завързан, намазан с мед по топките и захвърлен върху мравуняк. Направила си ги е на 19, родителите ѝ са били уведомени („въпреки че семейството ми са против всякакви татуировки, пиърсинги и козметични промени извън нормите – нещата, които са що-годе, така да кажем, най-общоприети“).

Деси си харесва джукичките напук на всичките коментари.

Иначе тя е добро, миловидно момиче, стартирало със сладникав блог, прераснал във водещ до диабет ютюб канал. Темите на хън-мънкането ѝ се лутат между разопаковане на куп коледни подаръци (с които спокойно можеш да отвориш бутик в Димитровград) и тежки, наболели полемики като избора слаб или пищен. Най-любимо ни е видеото с обиколка – представяне на Нов български университет, след което тя може би вече не учи там. Страхотен цитат е крилата фраза:  „Смятам, че имам някакъв интелект, но определено смятам и че съм полагала усилия“. За съжаление усилие и резултат са две различни неща.

Милена MyBoxOfBeauty

Влогът на Милена (въпреки че вече има две деца, тя все така си няма второ име) показва пълния цикъл в кариерата на една ютюб мацка – от първия ѝ пост през далечната 2012 как да си правиш смоки-айс стил Ким Кардашиън (с краен резултат направена миеща мечка), до последните ѝ клипове, разказващи семейната идилия в огромна шведска къща със съпруга ѝ Мики (с краен резултат нещо като Биг Брадър версия на „Столичани в повече“).

Общо взето, Милена е нещо като видео еквивалента на администраторка от форума BG-Mamma – от цялостното светоусещане, през безкрайната компетентност по всяка тема, до нивото на хумор.

Голям бъзик например е, да събудиш някого с кючека „6 без 10“. Леле. Добре, че е прекалено заета да разтървава децата си и да спори с мъжа си къде е по-студено – в Ирландия или Исландия – „Комиците“ щяха да останат без работа.

Маги Сан

И от една умерена шегобийка, направо към кралицата на комедията Маги Сан: еднакво добра в скечовете, където играе майка си, и в пранковете като например да накараш някой да пие смути от половин лавица в хипермаркета или да целунеш гаджето си след употреба на зелев сок.

Защо едно уважаващо себе си, модерно българско пиче има в хладилника си бутилка сок от кисело зеле, за нас все така е мистерия.

Иначе Маги е „на 25 години от София, но е завършила специалност „Медии, комуникации и политика“ в Мюнхен, като е дошла обратно в Родината с нагласата да твори добро и да обогатява околните, мотивирана е от света около себе си и всички останали Светове, с интереси към езотерика и силата на човешкия дух и вяра, с мисия ДА СЕ ЗНАЕ, защото знанието е сила, с концентрация върху смисленото, полезното, здравословното и позитивното“. Дълбок поклон. Иначе сред клиповете ѝ, които вече догониха по епизоди „Малката булка“, поне можеш яко да се образоваш: например че немец в Бавария се учудва буквално с думите „Стари ми шведе“. Маги Сан не спира да се подлага на нови и нови предизвикателства с променлив успех, като заслужаващите внимание са крайно непластичният ѝ скок в ориенталските танци и смелото потапяне в клубната култура… на MTV Varna Beach Party.

Bits By Bee

Бисера Костадинова, по-известна като Bits By Bee е едно българо-американско недоразумение, което е пряк наследник на Кептън Обвиъс – ако обичате клипове, в които ви казват „така изглежда самолет“ и „това е стара кола и празна спирка“, със сигурност ще се забавлявате много на творчеството ѝ.

Мацката изглежда адекватна, красива и интелигентна до момента, в който си отвори устата и започне да гоувоури ж ушобен американшки… как беше думата на булгързки, „аксънт?“.

Сред великите ѝ видеа е нашият персонален фаворит – епично пътешествие от родния ѝ Лас Вегас до „Лос Анжелос“, където тя отива на консултация за теглото си и акостира с думите „първо нещо за ядене“.

Последвалото разочарованието от Лос Анжелос е пълно, защото там  се оказва, че няма главна улица. Иначе сред стотиците клипове с нетърсен комедиен ефект има и няколко планирано забавни: Бисера учи приятеля американец на български („Ти си голя вода“ – „you are naked water“), танцува самоотвержено на българското предложение за Евровизия с думите „шегичкааа, брааат“ и храни гостите си зад океана с „бискитена торта“. Също така в свободното си време тя е моден дизайнер. Мда. И ние това си помислихме.

Валери Йорданова

На теория Валери Йорданова е „бюти и моден влогър, пътешественичка“. На практика обаче тя е нещо като бедняшката версия на Николета Лозанова, която успява да изглежда еднакво дебилно на всяко свое клипче, без значение от стайлинга и грима. Ако някога направят видео речник на българския език, тя съвсем заслужено може да бъде илюстрацията на думата кифла – от начина на говорене до привидно бляскавия лайфстайл и късащи нервите специфики като това, че не кара кола и не може да се вози сама в асансьора.

Въпреки това с упоритост и търпение тя е натрупала заветните 7 милиона показвания и не спира да цъка ново видео всеки понеделник и четвъртък точно в 6 следобед. 

Изобщо бизнесмоделът на Валери работи на макс, като социалната ѝ миниимперия се простира в Instagram и Facebook, а има даже и изненадващо подреден и стилен блог, където се предлагат опции за колаборации, като всякакви спонсорирания, прес и медия пътувания. Има даже секция с изрезки от списания, но не вярваме нашата скромна селекция да се озове там.

Галя Симеонова

Някъде в някой свят, където не искаме никога да се озовем, Галя Симеонова е Кралица Джи, пчелата майка, трендсетър, мама нинджа, суперпиче и щура, забавна приятелка. В нашия обаче тя е странно неадекватно същество с фешън усета на пияна руска туристка, чувството за хумор на Къци Вапцаров и познания за живота, добити с прелистване на женски списания във фризьорския салон. Като всяка уважаваща себе си влогърка тя също дава уроци как да изглеждаме добре, като може би държи световния рекорд по мацотене с трийсет пласта грим и краен резултат, недостоен даже за околовръстното. Засега клиповете ѝ още не са минали даже и милион, но опитите да надскочи себе си продължават, така че тръпнем в очакване на следващия ѝ хит.

Анотоанет Пепе

Както някои жени злоупотребяват със социални помощи, като бързо-бързо стават многодетни майки, така и Анотоанет Пепе успя да народи две деца, изпреварвайки всички останали влогърки в категория „Майчинство“. Трябва да ѝ се признае, че като качество и ниво на професионализъм всеки от клиповете ѝ е на светлинни години пред останалите аматьорки на сцената, но самата тя е толкова фейк, че в Барби с гласа на Сири има повече живот от нея. 

Видеата й имат ефект на реклама в YouTube – повечето хора не могат да изтърпят повече от три секунди.

Просто като ни плесне в лицето с тази бляскава усмивка и „здравейте, сладури“, и сякаш сме се телепортирали на бонбонената планина, където тя обаче е злата орисница под прикритие. Да, била е суперблогърка в Дания, има безброй последователи, някакви женички се кълнат в съветите ѝ… (звук от пръдня с уста)… голям праз. И ако си мислите, че името, което е измислила за себе си, е претенциозно, чуйте как е кръстила дъщеря си: София-Малю. На печелившите честито.

Виж повече: 10 влогъри, които са смешно-скандални

Карина Илиева

Карина Илиева е едни гърди пред конкуренцията, но суперсилите ѝ май свършват дотам. С неумелите ѝ опити за гримиране пред камерата тя изглежда на 31, не на двайсет. Причината не е алкохолът, защото по собствените ѝ думи „пиенето не ми действа като на нормалните и на другите хора – става ми замаяно, завива ми се свят и почва да ме боли коремът, дори една-две текилки да пийна“. Ами така сте вие, аматьорите – жулите спирт на гладно и после пиенето ви е виновно.

Сред интересите на Карина са бляскава коса + сгъстяване на вежди и мигли, по-плътни устни без инжекции и… шокиращо: шопинг, разходки и клубове.

Често българският език я затруднява, особено броенето, например когато показва 4 чифта бански, думата, която ѝ идва, не е „четирите“, а „тчетиритаа“. Така е… момиче от село излиза, село от момиче – не. Най-амбициозният етап в кариерата са опитите ѝ да пресъздава стила на Madison Beer и снимките в Инстаграм на Kylie Jenner – и двете с плачевен резултат тип „Открийте 10 000 разлики“. За видеото, в което гримира 8-годишната си сестра по свой образ и подобие, пък се чудим дали да не алармираме социалните.

Мис Тигрова

Мис Тигрова е бащата и майката на родните влогърки. Без да го осъзнава, разбира се. Ако сте сред малкото щастливци, изпуснали нейните житейски перипетии, зад това палаво име се крие 28-годишната Мая Салмова от Кюстендил: фейсбук сензация, бивша стриптизьорка и настояща студентка специалност „Журналистика“ (или май беше обратното). Неслучайно каналът ѝ се казва Мис Тигрова ТВ – тя не е просто едно шоу, а цяла 24-часова програма.

Ако искаш да се почувстваш рязко като свръхинтелигентен човек, който уверено управлява живота си, гледай някое от видеата ѝ, в които тя се бори с цивилизацията и – типично по български – нито за миг не търси вината в себе си.

Без значение дали попада в задръстване, или някой си позволява да не я пусне с безалкохолно в самолета – винаги някой пречи на Мис Тигрова и става жертва на нейната жлъч. В редки случаи даже се опитват да ѝ сложат наркотици в мохитото. Тя също така се опитва да ни образова с кулинарни умения (картофи с шунка и вид на повръщано), интериорен дизайн (мушамата е по-добра от всяка покривка) и шофьорски трикове (общо взето, като я видите зад волана, бягайте надалече). В реално време, докато снима едно от клипчетата си, на Мис Тигрова ѝ дойде прозрението, че България не е достатъчно голяма за таланта ѝ, което доведе до англоезичния период в продукцията ѝ. И като много хора, които не са достатъчно добри в нещо, тя стана преподавател с уроци по махленски английски. Думите са неспособни да опишат произношението и лексиката ѝ, но в сравнение с нея Стоичков сякаш е израснал в Оксфорд. Тя вече си призна, че се снима и в клипове за възрастни, така че при Мис Тигрова най-доброто тепърва предстои.

10-те най-просташки рап парчета напоследък

Ето и някои наистина ползезни бюти съвети от нас 

Търсиш вдъхновение? Открий го в нашия инстаграм!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *