По-красива есен в две лесни стъпки

Да завъртиш стрелките на часовника с финес

0 коментара Сподели:

Есен, есен… умиращ сезон… Имаше една такава песен в зората на 2000 година, хит си беше. Тук само че този меланхоличен сезон ще го споменем по малко по-позитивен начин и ще сменим статуса му от „умиращ“ на „щастлив“. За тази цел много ще помогнат дамите, защото всички добре знаем, че ако лъчезарните им усмивки по улиците надвишат броя на падащите листа, ще изгреят не едно, а хиляди слънца и пак ще бъде слънчево и топло.

Искрените усмивки са пряко свързани с усещането да се чувстваш добре в кожата си. Както психически, така и физически.

Факт, рязката смяна на температурите в посока синия цвят на скалата не се нрави на никой и оставя своя подпис не само в гардероба, ами и по самите нас. Малко повечко умора, малко повечко сънливост и наред с времето навън, промяната в текстурата на кожата ни е въпрос на много незначително време. Добрата новина е, че намерихме разковничето и разбрахме как да скипнем слабата страна на есента. Тайната как точно да върнем слънцето в очите и блясъка на лицето си, независимо какво се случва от другата страна на прозореца и независимо коя е страницата на календара ни прошепват LIERAC и PHYTO.

Сияен поглед от сутрин до здрач

Или казано с други думи, отговорът на въпроса „Какво искат жените?“. На 20, на 30 или на 40 жените сияем отвътре, но нека си признаем, искаме това да личи и отвън, при това толкова категорично, че  да залепи 24-каратова перманентна усмивка на лицата ни. За жалост обаче динамичният начин на живот на съвременните дами и всички вредни въздействия, с които се сблъскваме, като замърсяванията на околната среда, нездравословното бързо хранене на крак в 15-те минутки между двете бизнес срещи, липсата на сън, породена от преумората или от рязката смяна на времето, да не изреждаме всички „черни точки“ в ежедневието си, се отразяват върху състоянието на кожата, нейният тонус избледнява и мястото му заема враг номер едно – бръчките.

Ние обаче няма да оставим нещата така, защото тези минуси могат да бъдат сложени в скоби с новите иновативни продукти на Lierac и има спасение в тази ожесточена борба.

Големият ни проблем – зоната на околоочния контур. Толкова е деликатна, че много от нас нямаме представа как да подхождаме към нея. Тя е като попивателна на всичката натрупана умора, но навременните грижи, насочени към нея, и добре подбраните козметични оръжия наистина могат да обезоръжат лошите фактори. Първият оксигениращ околоочен гел на Lierac има силата на  незабавния и дълготраен  хидратиращ и заглаждащ ефект и е създаден в лабораториите на пионерите в грижата за околоочния контур в продължение на вече 40 години.

Коса като коприна

Може би здравата и наситена с плътен цвят и блясък коса е останала блед спомен, който виждаш само в старите фотоалбуми, и това нейно състояние към ден-днешен ти се струва кауза пердута, обаче ще те изненадаме приятно. Истината е, че Phyto създаде невероятен продукт, плод на 6-годишно проучване, който тотално разби представите, че връщане на младежката коса няма.

С PHTO RE30 невъзможното става реалност, защото именно това е продуктът, който „лекува“ естествените процеси на побеляване, възвръща пигментацията в косъма от корена и възстановява неговата структура.

Белият косъм израства наново с естествен цвят и подсилена структура и тази мечта на повечето дами вече успешно се мести в графа реалност. Щастливи сме да разберем, че ако досега красотата изискваше жертви, то благодарение на Lierac и Phyto вече изисква съвсем нежни грижи, на които сме напълно способни.

Виж как да се погрижиш за външния си вид с продукт родно производство.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *